上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-21 12:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢好興奮,成日有意冇意提起問我果晩3P嘅問題!
雖然3P係好正
但分享老婆我諗唔係個個受得來

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-21 12:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢好興奮,成日有意冇意提起問我果晩3P嘅問題!
靚太自己有冇回味先??? 靚太的good fit 身材比老兄啪啪左....老兄自豪感爆升.這是show off 心理問題!!!靚太真是很正 呀~😘😘😘你比笫二枝粗炮重力重力後推車。。。靚太爽嘛!!!!
不過,靚太你有咩不想做的事情要謝重提出.唔係玩左了的動作,很易嘈交 

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-21 01:20 PM 發表 查看引用來源

靚太自己有冇回味先??? 靚太的good fit 身材比老兄啪啪左....老兄自豪感爆升.這是show off 心理問題!!!靚太真是很正 呀~😘😘😘你比笫二枝粗炮重力重力後推車。。。靚太爽嘛!!!!
不過, ...
其實比兩個男人連續抽插都真係有啲回唔到氣,但果種快感係前所未有,老公日日都提我幾十秒就坐爆人,你睇你真係引死人.....但我叫佢下次唔准唔問過我就比人搞我

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

其實比兩個男人連續抽插都真係有啲回唔到氣,但果種快感係前所未有,老公日日都提我幾十秒就坐爆人,你睇你真係引死人.....但我叫佢下次唔准唔問過我就比人搞我
睇來你既高速騎乘位應該係有源源不絕的快感

引用:
原帖由 Arctic 於 2018-2-21 01:43 PM 發表 查看引用來源

睇來你既高速騎乘位應該係有源源不絕的快感
有時會腳軟😜

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-21 02:02 PM 發表 查看引用來源

有時會腳軟😜
坐爆感覺確係正,會M字腳咁UN落去嘛?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-21 01:39 PM 發表 查看引用來源

...但我叫佢下次唔准唔問過我就比人搞我。。。。。這個是重點來!!!! 
近時間內比2位男人推騎.靚太快速有高潮...爽到暈。。。。下次不用忍住急尿feeling ...是潮吹的徵兆。。。試下啦

入房開大暖氣, 咁先至係皇道
之後玩乜都得~

靚太一次見2枝不同型態的 jj !!??!! 
有何感覺??

引用:

把口5好
身體最誠實
下面个口……5好停

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆