(認真) 見到好型既TB look女仔忍唔住望好耐,算唔算對女人有興趣?

收藏  |  訂閱
19  1.1k

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 18/2/2015 05:52 PM 發表 查看引用來源
同埋好奇想知
除咗讀女校呢個途徑外,女同性戀係點樣認識?
女同人仕有佢哋嘅社交圈子。香港情況我唔熟。外國嘅話,一般會有既定蒲點,例如bar,nightclub之類。單身嘅你出席呢啲場合,性向+意圖大家心照。我有一個鬼妹同事同佢partner就係咁識。另外,大學亦經常會搞同性嘅social節目,甚至講到明係同性愛有關。非常明目張膽,但合法.咦,你有興趣?:smile_04:

==令我諗起我中學有個女同學事無大小都要我幫
小息又要我陪佢去廁所 又借d意想拖我手臀(==我扮哂熱先攏脫到)
一有事就達我果名(事後有人問佢係咪我邊位。。。同學啫 我又唔係有咩背景)有次佢無啦啦同我講 好鍾意我性格 想永遠跟我 做好好朋友 ==我真係嚇親 因為似示愛 即刻已經表示左我鍾意男人同佢做朋友可以但絕對唔係利用我個名去嚇人 之後佢就失左蹤咁(有番學但唔再見到佢咁) 隔左一年半載
聽聞佢呃左個品學兼優既男同學上佢屋企 當場除左自己d衫去引個男同學(個男同時學果時呆左無反應 係果女同學禽上去大脾之際九秒九衝出門口)
單野係由班男同學傳出黎 之後次次佢聽到咁上下既野佢就會黑哂面又去女廁喊 我就真係唔敢去安慰佢。。。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-2-18 07:34 PM 發表 查看引用來源
一般會有既定蒲點,例如bar,nightclub之類。  咦,你有興趣?
呢個問題我諗咗好耐啦,市面上既speedating都係一男一女配對,咁lesbians點算?friend搭friend識… 你都要有咁巧合識到lesbians或者佢地既朋友先成事啊

我鍾意D靚TB多D 姐係中性打扮 但係個樣睇得出佢就算著女仔衫都好靚個D

引用:
原帖由 KT484 於 2015-2-19 06:58 PM 發表 查看引用來源
我鍾意D靚TB多D 姐係中性打扮 但係個樣睇得出佢就算著女仔衫都好靚個D
你係男定女啊?

樓主係潛在型雙性?

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-20 12:12 AM 發表 查看引用來源
樓主係潛在型雙性?

每個人既性向都冇一個肯定,
例如1係異性戀,10係同性戀
1 _____________ 10
你只會偏向1或者偏向10,
所以有好多可能性㗎;)

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2015-2-20 01:50 PM 發表 查看引用來源

每個人既性向都冇一個肯定,
例如1係異性戀,10係同性戀
1 _____________ 10
你只會偏向1或者偏向10,
所以有好多可能性㗎;)

因為有D女會有想將另一個女人搞到高潮既沖動,我就無呢種沖動。溍在型我是指開關未開,一開著果D。因為我都肯定我係異性戀,同埋,唔會有同性戀,或者男男搞既念頭同傾向。

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2015-2-18 03:52 PM 發表 查看引用來源
同埋好奇想知
除咗讀女校呢個途徑外,女同性戀係點樣認識?

應該有女同志酒吧

引用:
原帖由 幪面超人 於 2015-2-25 04:06 PM 發表 查看引用來源

應該有女同志酒吧
就算有都好少,或者位置好隔涉
而家香港仲係好保守

前往最後回覆