上一頁下一頁
發新話題

開房要排隊??

收藏  |  訂閱
214  10.3k

引用:
原帖由 pynews 於 2015-2-23 11:45 AM 發表 查看引用來源

開房AA係好無風度嘅表現。。。雖然現代男女都係各取所需,但係小小嘅付出係男人對對方尊重嘅表現!

我都會睇對方個表現而決定需唔需要aa
假設買支水佢都拎定錢出黎俾 呢d風度基本上都唔會需要aa房錢 相反買支水 佢表示唔需要又或者行開埋
咁我入到房個呀姐收完錢走左我禮貌上問番對手幾錢房租再攞一半錢俾番佢

經驗係 咩反應都有 有人會攞 有人話傻既 呢d錢唔自在 又或者話一人一次 都有人打個突 唔知俾咩反應我 我都有試過我俾足既 因為對方係學生 都知佢唔夠洗 咁我番工錢鬆動d 無所謂

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-2-23 01:03 PM 發表 查看引用來源

假設買支水佢都拎定錢出黎俾 呢d風度基本上都唔會需要aa房錢 相反買支水 佢表示唔需要又或者行開埋
咁我入到房個呀姐收完錢走左我禮貌上問番對手幾錢房租再攞一半錢俾 ...
果個學生都幾好命

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-2-23 01:03 PM 發表 查看引用來源

咁我入到房個呀姐收完錢走左我禮貌上問番對手幾錢房租再攞一半錢俾 ...
咁姐姐係要睇住d dee dee嘅!哈哈!

Thx

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-2-23 13:03 發表 查看引用來源

嘩!經驗豐富喎,學生都有?!!!

引用:
原帖由 isalaku 於 2015-2-23 02:42 AM 發表 查看引用來源
依個世界大把改圖軟件
:smile_19:  係

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-22 11:46 PM 發表 查看引用來源

最尾點?

果次真係頂唔順, 食個飯就走左

引用:
原帖由 msnkk 於 2015-2-22 11:37 PM 發表 查看引用來源
師兄你唔係開晒聲話要大嘅咩?會有平嘅埋你身嘅?:smile_41:
屌..果陣佢話自己大:smile_24:

引用:
原帖由 pis8tachio 於 2015-2-23 01:54 AM 發表 查看引用來源
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-22 05:47 PM 發表

係呀 ! 係果一次嚴重D, 而家仲記得
睇相呢, 白淨BABY FACE 大波 樣順眼
出到黎 好黑 超級肥  樣就....算啦 樣我唔會太介意
最緊要就係, 平胸  
超級肥, 但 .. ...
:smile_35:  係呀, 不過,,,,佢都唔想生成咁既

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-23 02:15 PM 發表 查看引用來源

屌..果陣佢話自己大:smile_24:
佢可能唔明白你對「大」嘅定義呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆