上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:06 PM 發表 查看引用來源
正準備出街,唔知著咩衫好??

https://drive.google.com/file/d/ ... U_/view?usp=sharing
你着這個吊带衫我托實奶子啜住大長提入囗:慢慢梅下梅下...我飲奶做小兒童

主攻靚太的胸墨..在胸上奶雲整個波波 
下面見水水出來,,快快2指插插入洞比靚太enjoy ...屋內冇人…靚太淫叫顯出淫妻的特質

你着了衫放相上來 
按相中靚太的 bra tube.立刻放枝6寸jj 
比靚太夾住...吊下乳溝😋😋😋

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-13 01:27 PM 發表 查看引用來源
你着了衫放相上來 
按相中靚太的 bra tube.立刻放枝6寸jj 
比靚太夾住...吊下乳溝😋😋😋
你射到人哋件衫濕晒!又要換衫....

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-13 01:17 PM 發表 查看引用來源

你着這個吊带衫我托實奶子啜住大長提入囗:慢慢梅下梅下...我飲奶做小兒童
啜到我軟晒啦⋯⋯

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:31 PM 發表 查看引用來源

你射到人哋件衫濕晒!又要換衫....
冇射呀~你條脷奶啜我黿頭。。順便吊入靚太個囗....靚太大啖大啖含jj ,你很開心的樣子@@!!@@

靚太含住jj :比我2手掌心搓揉大長提.linlin不停澎湃地高企..靚太不停我jj,又拿返入囗含含

Congratulations! So sweet!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:32 PM 發表 查看引用來源

啜到我軟晒啦⋯⋯
脷脷在大乳暈上打圈和吸啜啜linlin ..
靚太呀呀呀面紅紅....超淫的樣子

知道靚太開始痕痕想吊系系

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆