上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-13 06:59 AM 發表 查看引用來源

係啦係啦。。師兄最叻啦。。
教曬我點樣氹男人啦~

又對我男友甘加分。。
係咪對我男友有興趣呢??

今日要返工啦~
岩岩返到屋企,沖完涼,
換衫返工。。
好似鼻水無曬。。
但係咳就一直止吾到吾知點解。
一直keep住咳。。 ...
但係咳就一直止吾到吾知點解。
一直keep住咳。。

嘗試中醫;看幾次幫手醫返好脾胃和清走體內感冒;你的不停咳……快速回好😊😊😊

網絡年代易分離;你明白內裡的危機……有一個好好的戀人;誰會放手;保持在手;擁抱入懷;交叠不分
就是這樣子……😚😚😚

見你描述男友的關護行為;絕對要讚他;代我和他說聲……😘多謝您😘

通過今次;你們的關係更上一層樓;牢不可破🤗

我不識教人……直覺寫下我的想法……

情人節;來個反高潮;你送出一枝玫瑰花;在用晚餐時從手袋送給男友……以示情人節快樂……女性做主動;男人普遍都不知反應;……???

你們往後日子;定必記得2019年情人用饍的情景

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-13 10:42 AM 發表 查看引用來源
情人節;來個反高潮;你送出一枝玫瑰花;在用晚餐時從手袋送給男友……以示情人節快樂……女性做主動;男人普遍都不知反應;……???

你們往後日子;定必記得2019年情人用饍的情景 ...
哈哈。。呢啲叫反高潮。。
其實情人節本來吾係應該女仔送朱古力比心想既男仔。。
然後314先係男仔回禮既日子咩??
不過吾知道幾時開始,女仔覺得情人節收到花收到禮物先係正常。。

我就無咩特別既節日概念既。。
者係你突然心血來潮慶祝又得,
當無事發生過平常日子我都覺得無咩野。。
我上禮拜過年,男友已經打探過我口風,
我都係甘答佢。
你想比驚喜我慶祝既都得,我都會開心,
吾搞任何野什至吾慶祝我都無野吾會吾開心。

我什至同佢講,你要比驚喜我買花比我,
買一支好啦,買一束什至咩99支就吾好啦。
又嘥錢又重又浪費。。
係,收到個下一定開心嫁,
但之後又要抬住又重又大束既花行,
然後又擺吾得內,
幾日吾打理佢就會謝曬。。

男友聽完摺左我一聲囉~
我估佢係想偷偷地搞啲花樣既,
不過聽完我甘講,吾知佢會吾會仲有花樣搞到出來。。
加上我又病病地甘

好返再慶祝啦!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-13 11:24 AM 發表 查看引用來源

不過吾知道幾時開始,女仔覺得情人節收到花收到禮物先係正常。。

我都係甘答佢。
...
思想成熟的女性很懂得調節過節的心情;不會令男友;有不喜愉的感受……

當晚你着套情趣內衣在家等他……讓男友……😚😚
🍄🍄🍄🍄🍄向你有崇高的敬意

港女詞彙出現後;情人節改由男方送禮是主導;個社會變態了;OL在office比較誰多枝花;那張枱的束花最大最貴……痴線架……條仔不愛你;送10000枝red rose比你亦冇Q用……事例一……!!??!!

不論有冇送禮物;戀愛中的人;要每天愛對方多一些

係呀,送大扎花真係會手軟,12枝就夠了
引用:
原帖由 akitty 於 13/2/2019 11:24 AM 發表 查看引用來源

我都係甘答佢。
...

99枝玫瑰花點搬回家??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-13 03:52 PM 發表 查看引用來源
99枝玫瑰花點搬回家??
咪係囉~
又重又大束。。自己攞來辛苦。。
收到係好開心好威攞足曬面。。
然後辛苦自己,又或者成萬蚊既花隔一陣就垃圾桶見🙈🙈

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-2-13 03:44 PM 發表 查看引用來源
係呀,送大扎花真係會手軟,12枝就夠了
嗯。。12支一小束。。
都已經可以包到好大扎嫁啦~

我都有收過花,
所以我知道。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-13 12:41 PM 發表 查看引用來源

思想成熟的女性很懂得調節過節的心情;不會令男友;有不喜愉的感受……

當晚你着套情趣內衣在家等他……讓男友……😚😚
🍄🍄🍄🍄🍄向你有崇高的敬意

港女詞彙出現後;情人節改由男方送禮是主導;個社會變態了;OL在office比較誰多枝花;那張枱的束花最大最貴……痴線架& ...
係囉~我吾認自己係港女嫁。。
反而如果係嗌我mk妹,宅女。。
我反而會認咼。。
我既年代就係mk妹😂😂

聽晚,真係吾知道有咩安排😅😅
性感睡衣,我係叫做有既。。。
不過平時都吾係點樣著衫訓教嫁啦~
以前一直都慣左裸睡開。。
或者只著底底訓,
而家大哥大嫂係屋企先會著條睡裙訓教。。
去男友屋企訓既話,
基本都係一樣裸睡開,
最多最多都係拎件佢既tee著上身訓。。

真係以為自己仲細咩成xx歲啦🙈🙈
吾成熟都吾得啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆