上一頁下一頁
發新話題

又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

收藏  |  訂閱
269  92.1k

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-25 02:20 AM 發表 查看引用來源

如果m到就唔會著超短迷你裙啦
m到著普通果d短裙
普通即是幾短:smile_o10:
咁即是你會因為m到就著得保守D?
那會否小心D以避免走光?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-23 02:26 AM 發表 查看引用來源
(二)搭巴士走光引完男友引乘客

最近我同男友去街, 我今次著左條超短迷你裙, 係窄身牛仔短裙, 坐低上落樓梯都好易走光, 我出門口都feel到有人望我對腳, 行到巴士站,男友到左巴士站等我, 男友見到我條裙咁鬼短色心又起..

巴士一到我先上車,男友在後, 跟住就上上層, 我今次特登行慢d慢慢上引下佢, 其實平時同男友坐巴士都一樣會上上層, 唔同既係今次我條裙係超短,仲要慢慢行上去, 男 ...
我都好想同你坐同一架巴士呀 現場睇到你走光一定好正

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-23 02:26 AM 發表 查看引用來源
(二)搭巴士走光引完男友引乘客

最近我同男友去街, 我今次著左條超短迷你裙, 係窄身牛仔短裙, 坐低上落樓梯都好易走光, 我出門口都feel到有人望我對腳, 行到巴士站,男友到左巴士站等我, 男友見到我條裙咁鬼短色心又起..

巴士一到我先上車,男友在後, 跟住就上上層, 我今次特登行慢d慢慢上引下佢, 其實平時同男友坐巴士都一樣會上上層, 唔同既係今次我條裙係超短,仲要慢慢行上去, 男 ...
個9講果句時
你應該勁羞恥,但又勁high

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-25 02:34 AM 發表 查看引用來源
32b
咁都好揸手, 我都幾鐘意

學生妹係唔同啲

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-25 02:12 AM 發表 查看引用來源
當日我著左條黃色lace,底底條邊係紅色lace花邊
諗返都覺得好現
本身條裙係超短迷你裙, "休"高少少當然係短過條底褲啦
條裙短過底褲咪成條底褲比人睇晒, 我都好想睇下

引用:
原帖由 tcw126 於 2018-7-25 07:13 AM 發表 查看引用來源

普通即是幾短:smile_o10:
咁即是你會因為m到就著得保守D?
那會否小心D以避免走光?
普通短裙太約大比一半, 或膝頭對上三份一大比
m到當然會小心d唔會比人睇到m巾
m到可以著d低腰短裙,露少少底底都好靚, 當然底底都要靚先得

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2018-7-26 09:42 AM 發表 查看引用來源

個9講果句時
你應該勁羞恥,但又勁high
個師奶講果句時,佢有d口音,講得唔太清楚
果時車上的人望晒過黎, 係勁尷尬囉

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-7-28 09:22 PM 發表 查看引用來源
條裙短過底褲咪成條底褲比人睇晒, 我都好想睇下
大約露左三份一到半條底底啦

Del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆