上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

上日你提到周六party 靚太酒過三巡有冇走走光fingfing 奶奶呢~??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-12 05:00 PM 發表 查看引用來源
上日你提到周六party 靚太酒過三巡有冇走走光fingfing 奶奶呢~??
咁就冇因為有戴bra,但飲到直接瞓咗响sofa, 但醒一醒時已經比老公响床邊抽插緊....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-12 06:07 PM 發表 查看引用來源

咁就冇因為有戴bra,但飲到直接瞓咗响sofa, 但醒一醒時已經比老公响床邊抽插緊....
即是來了Morning Q @@@插插插 
慰藉靚太

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-12 06:36 PM 發表 查看引用來源

即是來了Morning Q @@@插插插 
慰藉靚太
唔係morning Q, 係半夜醒嘅時候比老公抽插緊....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 12:08 AM 發表 查看引用來源

唔係morning Q, 係半夜醒嘅時候比老公抽插緊....
靓太冇比老兄插插.... 周身唔自然又痕痕 

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 12:08 AM 發表 查看引用來源

靚太冇再出相D人再度走唒...!!! 
半夢半醒比老兄勁插勁吊吊..靚太愛死他

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

靚太冇再出相D人再度走唒...!!!
半夢半醒比老兄勁插勁吊吊..靚太愛死他
你都無走
佢話我醉住比佢吊,我會特別投入特別好吊....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 12:44 PM 發表 查看引用來源

你都無走
佢話我醉住比佢吊,我會特別投入特別好吊....
靚太醉醉地個様蒙下蒙下...只懂淫叫,
等吊勁D😘😘😘我冇走米等下午全力撩起靚太性慾

正準備出街,唔知著咩衫好??

https://drive.google.com/file/d/ ... U_/view?usp=sharing

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:06 PM 發表 查看引用來源
正準備出街,唔知著咩衫好??

https://drive.google.com/file/d/ ... U_/view?usp=sharing
V開胸露乳溝...用乳貼...相中的衫出街肯定冷親

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆