上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

你叫得淫過大隻仔的gf??

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-12 06:17 PM 發表 查看引用來源

你又知我識跳舞?
我用通眼看見你扮這個pose便知你是舞蹈之人……
但是;靚太床上舞姿🤩更撩人😚
我按摩靓太一定按到你起水……你不用除衫褲……你也起水印😯😯

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-12 06:18 PM 發表 查看引用來源

叻仔!有奬
好傷人心呀…😥…靓太……人家有獎…😪…我冇獎勵😭😭😭😓😓😓

上年初二發生都有啲印象,求靚人快出下半場

下半場故事:
我同靚女友人返到入去屋時,幾個男人馬上關電話,好似古古惑惑咁,三條友仲打量我同靚女,我同佢都知班男人有啲嘢,於是繼續飲下傾下,大概點幾兩點女友人的老公醉咗,於是佢哋推咗佢同靚女去咗其中一房瞓,得返大隻仔、老公同我,但大家都飲得唔少,所以我都好眼訓,就喺sofa 恰著咗,恰恰吓有人幫我按摩,好舒服,由頸、膊頭到背,我個人已放鬆曬去享受,直至好似被人除bra扣再按胸前,我就醒一醒,原來大隻仔同我按緊,佢從後用手蓋住我咀,喺我耳邊講按得咁舒服唔好比佢停....我又唔知點解好聽話比佢繼續按,佢一直隔住衫按摩乳房,我估計當時我身體已向佢作出回應,佢好大胆除咗我件衫,我赤條條暴露响客廳中,佢猜得我乳房好舒服,佢叫我入房話老公等緊我,入到房唔見老公,但佢已推我在床上,不斷𡃶我,佢舌頭直接進攻我濕地⋯⋯唔知點解當時佢叫我做乜我都好聽話,我已經比佢搞到好想要,佢去咗戴套,我就問老公喺邊?佢話老公陣間會入嚟,叫我慢慢享受先,今次一定唔會比我坐爆佢咁話,佢好溫柔咁入去,但佢確實實好粗,所以第一下入去時有少少痛,入到去佢下下好大力,可惜頂唔到最入,但好粗感覺好逼,佢係咁話我好窄好多水,真係好好屌,你老公冇呃人.....換了後入後叫我坐上去,我都係一向咁郁, 唔到1分鐘佢叫我停話好想射,呢個我好想要嘅時候老公出現,叫我坐上去,嘩頂到好入,同大隻仔完全唔同,我馬上連續嚟咗三次,於是大隻仔叫我坐上佢到,呢次佢好配合我郁,我不記得我不斷抓自己胸, 佢就越頂越大力,我再嚟一次但佢都射咗,老公叫我爬底用枕頭塾高pat pat佢鐘意嘅姿勢,不出幾分鐘下下大力進出,佢都射咗,又寫到好攰⋯⋯

啪啪到情人節??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-13 03:54 PM 發表 查看引用來源
啪啪到情人節??
聽晚撇甩阿女,老公澳門book 咗房

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-13 06:27 PM 發表 查看引用來源

靚太,祝妳情人節快樂,同老公高潮迭起

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-13 06:27 PM 發表 查看引用來源

女女比婆婆照顧??……靚太你好淫呀;但好like你更淫更姣……去澳門開房盡情大叫………你又坐爆大隻仔……

坐頭等船過馬交;出發前着短裙不着unun……到上船開到大嶼山;叫老兄伸手入去;搓揉豆豆;了興靓太;但你冇得叫㗎……忍耐忍忍住🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆