上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-25 10:31 AM 發表 查看引用來源
今朝老公返工前無餵飽我就走咗,我唯有自己攞返去泰國啲錄音出來聽,結果聽到濕晒......

https://soundcloud.com/hahahe-191417855/2018-at-10-03-25
啲拍拍声好激烈。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-8 06:23 PM 發表 查看引用來源
PM 爆晒,大家都係為咗睇相,咁我先放張普通相比各師兄, 唔知大家啱唔啱睇😊

https://drive.google.com/open?id ... DC2MCCz2M4wUPy_aqJ3
口爆超刺激!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-18 04:17 PM 發表 查看引用來源

玩到靚太翻來覆去……唔係靚太唔夠淫
成日細細力插人,要人求佢先握大力,多多花樣.....

引用:
原帖由 lookforfriend 於 2019-1-19 06:31 PM 發表 查看引用來源

啲拍拍声好激烈。
果次真係比人屌到好激烈lol

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-21 03:11 PM 發表 查看引用來源

下下一來大力吊……女人唔太喜愛;不温柔……慢慢一下一下入半條……才令你按不住的淫情……一步一步帶你進入高潮……老兄先係高手……

好羨慕

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-21 03:11 PM 發表 查看引用來源

做咁多花樣就係想妳求佢

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-21 05:06 PM 發表 查看引用來源

下下一來大力吊……女人唔太喜愛;不温柔……慢慢一下一下入半條……才令你按不住的淫情……一步一步帶你進入高潮……老兄先係高手……
越高手我越驚,老公身邊好多靚女同事⋯⋯

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-1-23 11:01 AM 發表 查看引用來源

越高手我越驚,老公身邊好多靚女同事⋯⋯
老兄在床上對你硬哂……對公司的OL全部軟林没有反應……公司有靓女OL難避免;靚太是靚太;其她女人不能夠代走你的身份……老兄玩你是高手……每次慢慢吊你;提升靓太的姣妻度數;亦証明他愛死你;他是性愛高手😍😍

靚太的床上表現足以引死老兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆