上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.6k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-2-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

上次返黎7日,見左5次
個陣已經鬧分手,不過我覺得我又真係有d無理取鬧,佢自己搵番我,咪當無野
今次返黎,我已經講到明我頭2晚有酒店住,佢仲傻傻地咁係我落機後book北角既酒店,佢話都係過黎一陣就走,所以咪叫佢退。
佢得把口話緊我,完全無實際行動
當佢話係大陸返黎,我淨係"哦",因為我知佢返黎又唔等於會陪我
佢話我冷淡,但我唔係咁可以點?
當我屋企發生事,我已經唔係第一時間搵佢,而 ...
你男友說一句 ……我只在乎你……歌詞小段如下

如果沒有遇見你,
我將會是在哪裡?
日子過得怎麼樣,
人生是否要珍惜?
也許認識某一人,
過著平凡的日子。
不知道會不會,
也有愛情甜如蜜

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-2-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

上次返黎7日,見左5次
個陣已經鬧分手,不過我覺得我又真係有d無理取鬧,佢自己搵番我,咪當無野
今次返黎,我已經講到明我頭2晚有酒店住,佢仲傻傻地咁係我落機後book北角既酒店,佢話都係過黎一陣就走,所以咪叫佢退。
當佢話係大陸返黎,我淨係"哦",因為我知佢返黎又唔等於會陪我
學會珍惜才天長地久

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-12 11:04 AM 發表 查看引用來源

買粥比你吃才返工;你心中踏實;內心喜愉
又一例証;他懂得照顧女仔的好伴侶

你要留住他;好男人唔易找;又啱咀形及話題更困難出現!!
口交不會轉感冒比他的……hehe😙😙😙😯😯

睇感冒用西醫;坐扺看二次;基本叫好返D;吃了西醫一般喉嚨特別乾;你有咳咳;好辛苦;惨惨豬

帶條圍頸巾;圍繞條頸;坐mtr;巴士有風吹來入喉曨內…&hell ...
今日應該成日都吾會出街,係屋企度嫁啦~

係啦。。多謝師兄關心,代男友多謝師兄你讚佢甘多呀~

引用:

上次返黎7日,見左5次
好好諗下啦bb。。
有啲野吾係嘻嘻哈哈嗯哼哦喔就甘就過去就甘就會變無野

佢都吾著緊你囉,點解你吾搵個真係會著緊你既呢人呢??

引用:
原帖由 degree06 於 2019-2-12 11:49 AM 發表 查看引用來源
異地戀係難keep得好:smile_40:
佢地2個既事,都吾係異地戀之後才有既問題。
而係本身都有而佢地2個都吾正視既問題

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-12 11:57 AM 發表 查看引用來源

今朝晨操完……你好好地休息同飲多啲暖水啦!
係囉。。無隔夜仇既。
有咩事打個砲咪搞掂囉~
一砲吾得打夠2砲囉。係咪甘講呢~?gundam兄

食完粥食左藥,個人小睡左一下又醒左。。
都係繼續係甘咳。。
氣管收縮咳得好痛。。

吾想訓係床。。
起身見男友屋企有啲亂,
就執下野諗住吸個塵轉頭拖個地啦。。
點知搞搞下。。
差吾多12點。。
無啦啦聽到鎖匙開門聲,
我以為係佢爸媽返來,又吾早出聲。。
點知原來係我男友返來。
返到來見我做緊家務又係度鬧我趕我上返床休息

個傻瓜。。返到公司就扮吾舒服,
攞SL。就收工走。。
岩先睇完私家醫生攞左張醫生紙就返來屋企話陪我咼。
傻瓜。。而家又落左街話買午餐比我食然後食藥咼。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 12:18 PM 發表 查看引用來源

今日應該成日都吾會出街,係屋企度嫁啦~

係啦。。多謝師兄關心,代男友多謝師兄你讚佢甘多呀~
男人的角度看你們的交往和他對你的表現;肯負出幾多??
重點在;你有病;他在那裡;個心乾在那裡?我對他是加分的😘😘
我是外人;客觀一些;會看得清楚小小😀

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 12:28 PM 發表 查看引用來源
食完粥食左藥,個人小睡左一下又醒左。。
都係繼續係甘咳。。
氣管收縮咳得好痛。。

吾想訓係床。。
起身見男友屋企有啲亂,
就執下野諗住吸個塵轉頭拖個地啦。。
點知搞搞下。。
差吾多12點。。
無啦啦聽到鎖匙開門聲,
我以為係佢爸媽返來,又吾早出聲。。
點知原來係我男友返來。
返到來見我做緊家務又係度鬧我趕我上返床休息

攞SL。就收工 ...
攞SL。就收工走。。

男朋友仔全心全意對你……下午你擁抱他一睡……在床上細細聲耳語讚美他這二天的表現……你話;小妹好冧你好乖乖……

☺男人好易令他開心☺

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-12 01:03 PM 發表 查看引用來源

攞SL。就收工走。。

男朋友仔全心全意對你……下午你擁抱他一睡……在床上細細聲耳語讚美他這二天的表現……你話;小妹好冧你好乖乖……

☺男人好易令他開心☺ ...
係啦係啦。。師兄最叻啦。。
教曬我點樣氹男人啦~

又對我男友甘加分。。
係咪對我男友有興趣呢??

今日要返工啦~
岩岩返到屋企,沖完涼,
換衫返工。。
好似鼻水無曬。。
但係咳就一直止吾到吾知點解。
一直keep住咳。。

上一頁下一頁