上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-12 07:42 AM 發表 查看引用來源

比啲獎勵佢'……大家冲好涼;上床;你在披內頭部攝向下;肚餓吃大肉腸……這個動作是他的大獎

陪你看醫生;我他心通;告訴你;男友內心善良之人 ...
哈哈。。比啲感冒菌比佢就得。。
食左藥訓左晚,感覺無咩分別。。
反而更加咳多左,氣一吾順,就扯住扯住甘咳
痰同鼻水都有啲吾算多既。。

尋晚好乖甘訓教無搞野。。
訓到半夜,我都係咳得好勁,
我同佢講叫佢過去爸媽房訓,
真係吾想傳染佢。

佢岩岩先落街買粥比我做早餐然後先至出門口去返工乍

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-2-12 08:26 AM 發表 查看引用來源
好羨慕kitty
同你男友比,我個件簡直唔係人
我記得上年我遲黎M+唔舒服(發微燒同嘔),都係自己去睇急症
個陣護士心裡面擺明覺得我有左,叫我去驗孕(當然無中招)
今次返黎我同佢一面都無見,我屋企發生左d事,我自己搬左去酒店住,佢都無黎睇我(我已經心淡到覺得無論佢點都無所謂) ...
一早我都同你講左嫁啦~
你男友擺明都吾著緊你。。
吾緊張你吾理你啲野。。
而家連性慾都吾使搵你發洩。。
甘係咪真係仲有必要拖拖拉拉呢段感情呢?

不過寧教人打仔,莫教人分妻。。
bb你自己好好諗下呢段感情應該點樣繼續亦或有更好既決擇。。

中獎....BB獎
引用:
原帖由 akitty 於 11/2/2019 06:09 PM 發表 查看引用來源

中另一樣乜野呀???

又或者要護士在場,依家好多指引
引用:
原帖由 akitty 於 12/2/2019 12:51 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。引下醫生。
以前試過啦。。
病病地落去睇私家醫生。。
就甘casual家居look真空加外套落街。。
到佢話要聽呼吸個陣,
我仲特登拉起少少件衫,問聽前面定後面。。
點知醫生話放返底件衫,
聽後面就得啦。
伸手後面外套入面但仲隔住件tee來聽囉~

醫生而家吾會甘樣嫁啦。。
你想引佢都吾會上當,
容乜易怕係陰佢性騷擾嫁。。 ...

甜在心

祝你快D好番
引用:
原帖由 akitty 於 12/2/2019 08:44 AM 發表 查看引用來源

真係吾想傳染佢。

佢岩岩先落街買粥比我做早餐然後先至出門口去返工乍 ...

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 08:44 AM 發表 查看引用來源

真係吾想傳染佢。

佢岩岩先落街買粥比我做早餐然後先至出門口去返工乍 ...
買粥比你吃才返工;你心中踏實;內心喜愉
又一例証;他懂得照顧女仔的好伴侶

你要留住他;好男人唔易找;又啱咀形及話題更困難出現!!
口交不會轉感冒比他的……hehe😙😙😙😯😯

睇感冒用西醫;坐扺看二次;基本叫好返D;吃了西醫一般喉嚨特別乾;你有咳咳;好辛苦;惨惨豬

帶條圍頸巾;圍繞條頸;坐mtr;巴士有風吹來入喉曨內……會咳到爆😢

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 08:48 AM 發表 查看引用來源
一早我都同你講左嫁啦~
你男友擺明都吾著緊你。。
吾緊張你吾理你啲野。。
而家連性慾都吾使搵你發洩。。
甘係咪真係仲有必要拖拖拉拉呢段感情呢?

不過寧教人打仔,莫教人分妻。。
bb你自己好好諗下呢段感情應該點樣繼續亦或有更好既決擇。。 ...
上次返黎7日,見左5次
個陣已經鬧分手,不過我覺得我又真係有d無理取鬧,佢自己搵番我,咪當無野
今次返黎,我已經講到明我頭2晚有酒店住,佢仲傻傻地咁係我落機後book北角既酒店,佢話都係過黎一陣就走,所以咪叫佢退。
佢得把口話緊我,完全無實際行動
當佢話係大陸返黎,我淨係"哦",因為我知佢返黎又唔等於會陪我
佢話我冷淡,但我唔係咁可以點?
當我屋企發生事,我已經唔係第一時間搵佢,而係搞掂哂d野先,通知佢
佢完全無care我感受,去安慰我,淨係話無事就得la,夜晚黎陪我。我無嬲,無傷心,淨係唔想理佢。當然當晚如我所料佢無出現
我無再覆佢msg,因為我唔想浪費時間係個根本唔care我既人

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-2-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

上次返黎7日,見左5次
個陣已經鬧分手,不過我覺得我又真係有d無理取鬧,佢自己搵番我,咪當無野
今次返黎,我已經講到明我頭2晚有酒店住,佢仲傻傻地咁係我落機後book北角既酒店,佢話都係過黎一陣就走,所以咪叫佢退。
當佢話係大陸返黎,我淨係"哦",因為我知佢返黎又唔等於會陪我
當我屋企發生事,我已經唔係第一時間搵佢,而 ...
異地戀係難keep得好:smile_40:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-2-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

上次返黎7日,見左5次
當我屋企發生事,我已經唔係第一時間搵佢,而 ...
異地戀係難keep得好:smile_40:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 00:56 發表 查看引用來源

你吾哄佢吾呵。
你想做佢又吾想要。。
總會有呢啲時間既。。
第二日好呵返啦。
2公婆無隔夜仇嫁。
床頭打架床尾和,
整返個69姿勢,咩都搞掂佢。。
哈哈。講笑乍 ...
今朝晨操完……你好好地休息同飲多啲暖水啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆