上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

BM前靚太睇下Av 加強性慾高漲

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-9 06:49 PM 發表 查看引用來源
BM前靚太睇下Av 加強性慾高漲
唔洗睇AV都已經比你哋搞到高漲! 

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 06:15 PM 發表 查看引用來源

要唔要比錄音你聽吓做幾耐?
佢知道晒我啲位,佢可以令我幾分鐘就來第一次,平均1-2分鐘可以第二次....第三次....但佢唔會比我咁快嚟,次次都搞好耐先比我嚟第一次....咁樣夠清楚未呢?
錄音就唔要喇,video都ok既😁
講笑啫,想知道靚太你認一個男人要堅持到幾耐先合格啫😅

引用:
原帖由 MFS 於 2018-2-9 07:36 PM 發表 查看引用來源

錄音就唔要喇,video都ok既😁
講笑啫,想知道靚太你認一個男人要堅持到幾耐先合格啫😅
其實時間長短唔係好太問題,舒服就夠,但當然唔可以幾分鐘同太細條啦 
時間太長都唔一定好嘅,最重要大家都享受.....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 06:55 PM 發表 查看引用來源

唔洗睇AV都已經比你哋搞到高漲! 
用文字比靚太多幻想。。。易起水

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 08:34 PM 發表 查看引用來源

其實時間長短唔係好太問題,舒服就夠,但當然唔可以幾分鐘同太細條啦 
靚太有一個perfect match真幸福。
幾長為之合格呢?😆

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-8 06:23 PM 發表 查看引用來源
PM 爆晒,大家都係為咗睇相,咁我先放張普通相比各師兄, 唔知大家啱唔啱睇😊

https://drive.google.com/open?id ... DC2MCCz2M4wUPy_aqJ3
得一張相唔夠wo

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 08:34 PM 發表 查看引用來源

妳每次個窿比抽插時,係咪都得到高潮呢?

引用:
原帖由 眼裡的身體 於 2018-2-10 11:52 AM 發表 查看引用來源

妳每次個窿比抽插時,係咪都得到高潮呢?
同老公做95%都有,因為我只同老公一個男人做過....

引用:
原帖由 MFS 於 2018-2-9 09:42 PM 發表 查看引用來源

靚太有一個perfect match真幸福。
幾長為之合格呢?😆
老公嘅size夠晒啦,因為我只同老公一個男人做過....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆