因出軌而分手。。因分手而出軌

收藏  |  訂閱
11  9.1k

因出軌而分手。。因分手而出軌

話說好多年前識左女朋友L , 個時佢細我好多,只係岩岩18歲,第一次見面就開房扑野。。之後正式一齊左,基本上每次出黎都會上房,就算係車,係樓梯,殘廁。好多城方都玩過,個時小弟都後生,L需求都好大,大家一有機會就互相挑逗。。
不過大家見面時間其實唔多,佢返shift 我返9-6。。佢教好多男同事approach .. 最後都因為帽左而分手。。我仲同佢其中一個好朋友,因為L比帽我見多左而發生關係(維持左唔係好耐,另一個故事遲d share)

隔左大半年,我都知佢同個同事拍緊拖,我都無再搵佢,突然有日佢V7 我問我可唔可以見個面,當時其實唔想出,我都講左d唔太好聽既說話。。最後都係心軟出左。
其實出黎無咩野講,話晒不歡而散,係聽佢講返好多以前一齊既野,但個時我都有鍾意第2個,都無咩感覺。
到想走個時,佢叫我送佢返屋企,我心諗:咁痕??  食得唔好晒,咁我用下體思考既模式又出左黎,送佢返去。

入屋先知原來屋企人去晒旅行,一入屋佢已經攬住我黎錫,口裡說不要,我身體又好誠實,時隔半年既熟悉肉體又係手中。

L第一個最大特徵係,有小肥,同我差不多高,但堅係大波(最初咪就係EE 不捨先一齊左)E級既水感波唔係成日遇到。我梗係玩返陣先

玩左十幾分鐘,大家都除晒衫,我特登唔掂佢下邊,因為佢第二個特徵係,只要玩完個胸,d水已經會流出黎,好多時佢都唔想我再撩,直接開波

今次都唔例外,我推佢埋梳化背住我
L: 我好耐無同你做,今晚我唔比你訓
我:你條仔餵唔飽你咩?
L: 佢。。
事實係未講我已經插入左,好大力係後邊推
L: 呀,喂,慢慢先。。(一邊自己用手摸自己個胸)
我一邊大大力打佢pat 一邊推
我:做咩咁淫,個時同我一齊比其他人屌,而家又要黎搵我碌9
L:我鐘意比你屌。。我要你屌多d
L: 我知你同XX (佢朋友)有野,我唔比你屌佢,我要你屌我
我:關你咩事,我覺得佢好屌d,腳又長又斯文,我仲要下下中出佢(依樣假既。哈哈)
L: (一邊淫叫)唔得,我要你以後淨係屌我
我襯機會抖下轉左男上
我:淨係屌你? 等你比帽?我唔會同你一齊,淨係扑野都仲可以諗下
L: 總知唔可以屌XX 
我:唔得wo, 不過我比較想同你地3P, 你地2姐妹一齊比我屌
L有d嬲,佢想推開我,當然唔會成功,我下下大幅度咁插佢。L 已經濕到成床係(絕對只係因為佢真係好淫,唔係我勁XD)
我捉左佢對住出面,L完全無諗會比人見到,佢扒係窗,一邊比我推,一邊細細聲叫
我:你做咩又淫左,你要幾多男人覺餵飽到你
L: 我唔知呀,快d ,大力d 屌我,我今晚要你射晒我入面

我加快左插,無耐就射埋,當然無射佢入面,因為我真心怕佢唔乾淨,射晒落袋就算
最後都無屌足成晚,因為袋得一個,都無興趣再去買。。坐多陣就走左。。最後都無再下一次。。就咁完左個關係

引用:
原帖由 比利小子 於 2019-4-26 01:26 PM 發表 查看引用來源
話說好多年前識左女朋友L , 個時佢細我好多,只係岩岩18歲,第一次見面就開房扑野。。之後正式一齊左,基本上每次出黎都會上房,就算係車,係樓梯,殘廁。好多城方都玩過,個時小弟都後生,L需求都好大,大家一有機會就互相挑逗。。
不過大家見面時間其實唔多,佢返shift 我返9-6。。佢教好多男同事approach .. 最後都因為帽左而分手。。我仲同佢其中一個好朋友,因為L比帽我見多左而發生關係(維 ...
冇套就可以奶野,吾系中出來生性病呀⋯⋯

師兄的常識...............

聽到都開心,可以食返前度E cup, 我都好想再屌我其中一個前度,又係好大波架

wa 反而想知樓主同ex嘅好姊妹嘅故事:smile_40:

咁好食,share一齊食啦haha

引用:
原帖由 比利小子 於 2019-4-26 01:26 PM 發表 查看引用來源
不過大家見面時間其實唔多,佢返shift 我返9-6。。佢教好多男同事approach .. 最後都因為帽左而分手。。我仲同佢其中一個好朋友,因為L比帽我見多左而發生關係(維 ...
唉!我覺得出軌心情矛盾,內心交纏又控制唔住性慾

分手打友誼波正喎,師兄做咩唔再食呀

引用:
原帖由 leana0314 於 2019-4-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

係嫁- 出軌一次就有二次

引用:
回味下幾好!

引用:
原帖由 leana0314 於 2019-4-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

有時搵SP 反而樂得輕鬆,唔會有任何感情負擔

前往最後回覆