上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻, 老婆俾另一條插到高潮

收藏  |  訂閱
102  24.7k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-24 01:19 發表 查看引用來源

我老公鍾意去漫X天
呢間有冇人唔揸車就咁行入去ga,未去過9龍糖開房,真係唔知

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-27 07:46 AM 發表 查看引用來源

呢間有冇人唔揸車就咁行入去ga,未去過9龍糖開房,真係唔知
有呀…我都見到有情侶行去架
九龍塘同維記價錢差不多,但房就大D,不過唔係間間有AV睇,維記就勝在就腳D囉

以前聖誕去過九龍城嘉林小築 ,官塘旺角都爆過房,而家冇試過同我呢個女人去爆房……

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-27 07:43 發表 查看引用來源

2隻手指入就痛,震蛋又唔c服,真jj就冇事,近來壓力大,好多時都草草了事,打側身就嚟,不過佢就好投入咁un…好似純粹發洩咁 ,哈哈哈…… ...
師兄加油, 可能佢都feel到你壓力大, 落力娛樂你.
有時生活迫人, 個腦有好多野諗唔想做, 我會寧願搵啲藉口好過交貨(造人嗰期例外), 真make love好過假(fuck):smile_35:

真係正,有機會都想試下

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-27 09:45 發表 查看引用來源

有呀…我都見到有情侶行去架
九龍塘同維記價錢差不多,但房就大D,不過唔係間間有AV睇,維記就勝在就腳D囉
咦, 咁我真係冇睇AV呢個習慣喎...
反而, 我覺得如果有時可以揀幅牆薄啲, 聽到隔離叫聲好似仲有樂趣...

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-27 22:56 發表 查看引用來源
以前聖誕去過九龍城嘉林小築 ,官塘旺角都爆過房,而家冇試過同我呢個女人去爆房……
有主場先係最幸福!

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

唔知香港有冇私樓會所有呢啲sex room呢?:smile_47:
如果有,我估會長FULL囉:smile_30::smile_30: but我上年返香港時試過同老婆系玩具倉玩(荃灣某工廈),因為D玩具入晒朋友個倉,半夜等個女瞓左先去拎,上到去目測唔見有人,色心起,推左老婆入倉姦:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-29 05:28 PM 發表 查看引用來源

咦, 咁我真係冇睇AV呢個習慣喎...
反而, 我覺得如果有時可以揀幅牆薄啲, 聽到隔離叫聲好似仲有樂趣...
尖東維記啱你😂

新fans師兄!阿嫂生左兩件之後有冇比以前玩得更放,定成日都要就住就住

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆