上一頁下一頁
發新話題

究竟 識sp感覺係點?

收藏  |  訂閱
65  4.4k

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-24 04:15 AM 發表 查看引用來源
第一我冇講過多人pm想死
第二我都冇講過話為左條友想死...

其實我都明既呢啲
最近不斷loop麥浚龍首念念不忘
真係令我係咁諗起佢...

一年幾冇見~我都唔知佢而家點呀..仲係咪住係個頭?仲係咪成日出席大 ...
咁你就更加要加油啦, 最好搵到件正既仔串死佢

我無SP,但覺得識SP係一種幾刺激但又唔需要顧太多責任o既關係,純粹解決性需要,好似肚餓就搵嘢食咁,對伴侶及將來伴侶當然不需要交代,就是自己的秘密

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 08:36 AM 發表 查看引用來源
上引版既時間唔算長都唔算短
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
其實唔會覺得比陌生人拮拮 好奇怪既咩?
我就快廿歲 都冇拍過拖 可能性格太似男人啦!
讀緊書 覺得同齡男仔全部太幼稚
有時見絲打話做CC a ...
你唔試過係領略唔到

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 08:36 AM 發表 查看引用來源
上引版既時間唔算長都唔算短
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
其實唔會覺得比陌生人拮拮 好奇怪既咩?
我就快廿歲 都冇拍過拖 可能性格太似男人啦!
讀緊書 覺得同齡男仔全部太幼稚
有時見絲打話做CC a ...
我都想知:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

SL本來就唔可能有太多要求啦

識個男朋友咁得:smile_13:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-23 09:59 AM 發表 查看引用來源

真愛,妹妹你真係太年輕啦。未拍拖同可以搵sp。但以你對話你控制唔到段關係。你只會比人玩到氹氹轉。

一開波你可能會覺得好激,但受傷既只會係你。小心一d成熟男以一個聆聽者和人生導師出現。呢度 ...
絕對同意!!
現在奇怪現象好多男女無另一半就話要搵SP..
花精神去搵一段正常感情好仲啦

嗚搵唔到另一半嘛
鐘意大過我好多年既成熟既
但成熟又未必鐘意妹妹仔:(

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-3-1 05:38 PM 發表 查看引用來源
嗚搵唔到另一半嘛

我鐘意........:smile_44:

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-3-1 05:38 PM 發表 查看引用來源
嗚搵唔到另一半嘛

一dd姐,不過,有無咁上下年紀,就明白靚妹始終都係靚妹,低能搞笑當風趣幽默。搞下食下散餐,攝下牙ok。長keep既話,唔會揀,多數係會揀個女人比到好多佢睇唔到既角度和看法。大家既關係雖然係不亢不卑,不過某程度到上係呢個女人可以take care 同補完到佢一d心靈上缺乏既野。

妹妹仔一係傻笑,呢種天真有時候幾令人作嘔。偷情既成熟男有時候係工作,家庭和生活令到佢太累,需要一個暫時既避風港。人妻會明白佢既困境。

兩個同病相隣既人多數就咁搞上。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆