上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
54  2.5k

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:14 發表 查看引用來源
其實純粹想搵個岩咀型嘅人吹下水啫,已經一早講明吾約炮,點解最後都要諗上床?
本身以為岩傾,到最後都係要去酒店?
破壞當初嘅原意囉!
有幾個,無上床,唔駛日日傾,都keep到而家,已經有幾年

引用:
原帖由 go521 於 2021-2-21 08:58 AM 發表 查看引用來源
確實每個人都有啲嘢係唔想亦唔可以同身邊嘅人分享,甚至係識嘅人都唔得,但係又想講出嚟,唔想屈响個心,所以咪有咁多人上網吹一輪⋯⋯不過可以面對面傾感覺真係好好多 ...
就係甘囉,就算歸密我都冇勇氣呻!
屈住屈住,好似就快精神病甘囉😂😂😂

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2021-2-21 10:47 AM 發表 查看引用來源
如果一早講明只傾計唔約,而佢又有意冇意地試你底線又真係幾失望. 呢個世界咁多人,總會搵到個啱傾
所以都吾想搵人吹水
就係成日覺得失望🤦🏻‍♀️

回覆 42# smchau 的帖子

其實都無所謂啦,各取所需,有得傾咪傾,有下文咪有下文,冇都冇辦法,傾咗講咗呻過咪算囉,大家都係隨緣

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 12:59 發表 查看引用來源

所以都吾想搵人吹水
可能下個會更好(我意思水友)

可能係成人區,成人諗嘅唔係咁純真

男人得到或得唔到...都會好快變成不一樣~~

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 12:59 發表 查看引用來源

所以都吾想搵人吹水
屈住到一個點, 你就會覺得尼d感覺係理所當然架啦, 唔係野野都要搵人傾, 中伏機會好大, 真係純傾果d, 果刻係想傾架, 但當去到一d話題, 就會引發對方既感覺上既改變。可能你自己唔覺, 有時會唔會有意無意釋放左一d令人誤會既signal, 令人覺得你好需要感情上或性慾上既轉移/發洩。所以除左覺得對方有問題既同時, 都反省下自己有冇問題。

**我唔係話你係咁, 不過比個參考你去多角度思考多d

引用:

所以都吾想搵人吹水
網上討論區既出現,係有原因。

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:14 發表 查看引用來源
其實純粹想搵個岩咀型嘅人吹下水啫,已經一早講明吾約炮,點解最後都要諗上床?
本身以為岩傾,到最後都係要去酒店?
破壞當初嘅原意囉!
其實我覺得上得呢度嘅男人,10個有9個半都係想約炮,純粹傾偈嘅真係好少。曾經喺度識個幾個啱傾嘅師兄,一開始都係話想揾人傾偈,我亦講明唔會出,有人傾左幾日就話約出嚟,我話唔出,呢啲師兄就會慢慢消失,仲有人block左我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆