上一頁下一頁
發新話題

究竟 識sp感覺係點?

收藏  |  訂閱
65  4.4k

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-23 09:59 AM 發表 查看引用來源

真愛,妹妹你真係太年輕啦。未拍拖同可以搵sp。但以你對話你控制唔到段關係。你只會比人玩到氹氹轉。

一開波你可能會覺得好激,但受傷既只會係你。小心一d成熟男以一個聆聽者和人生導師出現。呢度 ...
搵到都唔輪到佢
去到呢步要承受極大痛苦xd

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 06:05 PM 發表 查看引用來源
點解我打埋唔好pm都有廿幾個..好想講粗口
我冇搵SP同SL既打算
只係好奇各位點解會姐
係同另一半相處唔到?長期搵唔到新戀情?
我都明白永遠受傷只有女人 多謝師兄教路!

係一年前我以為搵到個好好既男人 比左 ...
睇完妳咁講,我明白點解妳個名會咁改,改得咁灰喇……

引用:
原帖由 mrgoodboy 於 2015-2-23 11:33 PM 發表 查看引用來源

睇完妳咁講,我明白點解妳個名會咁改,改得咁灰喇……

千其唔好諗住做傻事

引用:
原帖由 mrgoodboy 於 2015-2-23 11:38 PM 發表 查看引用來源

無謂為左一個唔識珍惜妳嘅賤人,而放棄未來遇到一個會真正欣賞妳的人

千祈唔好真是去死,
邊個話男既唔會痛
我都花左七年時代先放低段似有似無的初戀
愛情既野要來遲早要來機會黎到要把握

但是有名你叫引人入性
依度係講性事,依度既人係以性愛來集中起來的
性跟愛是可以弟開的
要留意依一點
雖然我都無咩資格講呢尐

既然妳唔係諗住識sp,又或者sl,唔介意嘅話,做個朋友吖,咁樣唔會有咩衝突,或者矛盾掛?

加我wechat吖,mohon1016

有時SL既感覺比自己女友更好

啋邊個話想死
都過左成年啦 要死唔洗等而家
我只係期盼有日撞翻佢 我會過得好過佢
唔做朋友唔傾計唔wechat
純粹睇cm 係咁多

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-24 01:13 AM 發表 查看引用來源
啋邊個話想死
都過左成年啦 要死唔洗等而家
我只係期盼有日撞翻佢 我會過得好過佢
唔做朋友唔傾計唔wechat
純粹睇cm 係咁多

其實係咪理解有問題

明明係你話睇到咁多男人仲 pm 你想死
依家變左為前度想死

我睇到想死就真.. 哈哈

其實期咩盼呀... 你好快就知佢係你生活中的過客
尤其你咁男仔頭.. 應該面對事情時.. 好快就好 tough 去克服左佢
要專心返你要發展的事, 向上追求你認為合適的人先係

呢個係我初戀個位獅子座女友... 前兩年有緣再係 msn 傾計時, 俾我得出的感覺同答案

雖然我同佢傾計時, 佢岩岩轉左男友, 冇話特別好或壞, 只不過我睇到佢有一個方向

若然你認為會好過佢.. 應該唔止係戀情上, 而係所有方面都係向好
做好自己.. 愛錫住自己, 做齊晒先有時間去愛自己鍾意的人....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆