男人會否原諒出軌的女伴

收藏  |  訂閱
30  1.8k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-5 11:49 PM 發表 查看引用來源

我從來未偷食過 未背叛過
估你唔到

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:50 PM 發表 查看引用來源
估你唔到
:smile_45::smile_45::smile_45:  我咸濕, 但我拍拖一定唔會做咁既野口2

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-5 11:50 PM 發表 查看引用來源
估你唔到
男人見樂哥就知佢係一係唔愛
一係就越來越愛

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

男人見樂哥就知佢係一係唔愛
一係就越來越愛

愛情對我黎講, 仲係好純潔

引用:
估你唔到
師姐會唔會更新番個po
好期待呀

引用:
原帖由 zarbon 於 2015-3-5 10:50 PM 發表 查看引用來源
不論係老婆、女友,
精神或肉體上。
有冇男士試過而又選擇原諒?
可以分享下。
謝。
人地既故我就分享下,男人比較接受唔到肉體出軌,而女人比較接受唔到精神出軌,只要個心仲係度,個男人偶然失足,女人都會原諒。

我有朋友個老婆真係同其他人有性無愛,仍然好顧家,對屋企好好,不過,個男人知道後,就堅持離婚,其實除左性之外(老婆比較大食),佢地好多野都好夾,事後問返男方點解咁堅持,跟住佢講左一句說話影響我好深,原諒好容易,再度信任好難。唔只心靈上既信任,包括肉體上既信任。佢話肉體好抗拒再接受一個咁既女人訓係佢身邊。

反而 女人無呢種問題,你得到佢個人但個心仲係我度,只係一個飛機杯或者老公叫左一次雞姐。無咩大不了,正印,財富仲有好多野都係自己手就ok。肉體出軌女人反而睇得好開。

但個男人既心唔係度,女人一感覺到個種冰冷冷同疏離,即時好暴躁,even個男人無肉體出軌。亦即係女人成日講,識得返屋企,邊面重要就ok。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-6 10:23 AM 發表 查看引用來源

人地既故我就分享下,男人比較接受唔到肉體出軌,而女人比較接受唔到精神出軌,只要個心仲係度,個男人偶然失足,女人都會原諒。

我有朋友個老婆真係同其他人有性無愛,仍然好顧家,對屋企好好,不過,個男人 ...
誠信打破破就好難挽回

睇情況,但傾向於原諒。

作為男人,小弟自問定力極好,但都保證唔到永遠唔會出軌。假如有一小弟日真係出咗軌,一定有“苦衷”,我會希望得到原諒。

對女伴亦會持相等態度。

其實以前細個試過原諒, 原諒咁又點? 最後未又係再黎多次,仲要第2條仔.
至似之後我就睇透左,唔會再做埋D 咁ON 居既行為 :smile_39:

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-6 12:05 AM 發表 查看引用來源

師姐會唔會更新番個po
好期待呀

我無po野喎

前往最後回覆