上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
54  2.5k

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-2-21 02:22 AM 發表 查看引用來源

唔一定,可能呢個世界真係有男既想傾計,但個女人死都約佢上酒店呢!不過機會極微。

Anyway, 網上識既,有幾多個男真係想淨傾,我敢打賭10個有8個都想搵食,包括我自己。第二,如果你當初講左唔會約出黎,點解最後又會左酒店?

不 ...
當然冇跟去酒店
但一約就明啦⋯⋯
你講得岩,大多數都係想搵食
只不過都想搵另一小數嘅人,純粹吹下水啫!
百貨應百客,我估就算我係醜八怪或200磅中女,都有岩咀形嘅配對.
有人約又未必肯定到自己D乜⋯

引用:
原帖由 degree06 於 2021-2-21 02:25 AM 發表 查看引用來源

生命本來就係流動。

男人有性需要,女人都有。

男人可以離開,女人都得架。
🤣🤣🤣🤣🤣好似好有詩意甘喎!

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:20 發表 查看引用來源

我冇應炮,但就慢慢消失囉
不過都好正常,得吾到佢想要嘅野😞
就算得到,都好快消失⋯男人係甘!
仲有呢個世界有樣野係培養出黎,可能人地真係傾傾下,覺得真係好啱傾,之後想追你。可能當初真係佢都無諗過會想上床。

我自己都有少少經歷。有次,因為工作上遇到一啲好煩同唔開心既事,好想搵人傾,之後搵到個女仔傾,當初真係只係想有個人聽我講,佢聽完又會好似好明我感受咁,又會講到啲point, 又會企我立場諗,嗰時真係無諗過會有一日同佢上床。。。。之後就

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:29 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣🤣🤣好似好有詩意甘喎!
我聽過有人妻話老公唔同佢做愛,因為種種原因。

跟住佢出去搵過另一個。

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-2-21 02:33 AM 發表 查看引用來源

仲有呢個世界有樣野係培養出黎,可能人地真係傾傾下,覺得真係好啱傾,之後想追你。可能當初真係佢都無諗過會想上床。

我自己都有少少經歷。有次,因為工作上遇到一啲好煩同唔開心既事,好想搵人傾,之後搵到個女仔傾,當初真係 ...
咁你遇到呢個人,一定吾係一時三刻發生,一定蘊讓左好耐,而你又覺得好岩自己先去追人嘅
但而家d人係好傾兩句,然後就好快約炮囉

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:14 發表 查看引用來源
其實純粹想搵個岩咀型嘅人吹下水啫,已經一早講明吾約炮,點解最後都要諗上床?
本身以為岩傾,到最後都係要去酒店?
破壞當初嘅原意囉!
咁好睇你地傾左d咩啦,不過早d睇清楚都係好事

回覆 1# smchau 的帖子

師姐。男人有幾多個會真心傾計?
無得炮既話自然無心機傾
除非你吸引唔到佢啦

回覆 11# smchau 的帖子

純吹水動力完全係0.for 男人

引用:
原帖由 smchau 於 2021-2-21 02:40 發表 查看引用來源

咁你遇到呢個人,一定吾係一時三刻發生,一定蘊讓左好耐,而你又覺得好岩自己先去追人嘅
但而家d人係好傾兩句,然後就好快約炮囉
最後我同佢傾左2個多月到就約左出黎,之後就爆房

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2021-2-21 02:41 AM 發表 查看引用來源
師姐。男人有幾多個會真心傾計?
無得炮既話自然無心機傾
除非你吸引唔到佢啦
算把啦!
搵個人吹水,係好困難.
女人都係甘話!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆