上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第三話# 《Cyber劇場 の 大肚淫母》(01 - 12)-完-

收藏  |  訂閱
172  28.7k

引用:
原帖由 yausm1234 於 2015-12-15 07:23 AM 發表 查看引用來源
新奇好玩,支持出文

哈,係幾好玩架。當年就算唔出門口媾女,都可以自己喺屋企玩到腳仔軟。

多謝支持。

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-12-15 07:35 AM 發表 查看引用來源
好衰架...又要人地追住睇~
要你追睇就係衰,咁我都係衰極有限者,咁耐先再出一篇。:smile_35:

可可,多謝撐場。

引用:
原帖由 喵靈王 於 2015-12-15 11:09 AM 發表 查看引用來源
支持左再慢慢睇!#1果個情景正啦!

不過一睇開頭就呆左呆.. 成和道.. 呢排做野經常去到XD

唉,講起#1嗰個場景就無撚奈。本來我係將啲字轉哂色,真係會好似聊天室上面咁架,點知整完之後系統話我爆字數(系統應該係用代碼計字,所以每句一轉色就會加多好多代碼),搞到我最後都剩係用粗體字就算。

喂,喵喵,見你個「牌頭」寫住見習版主,咁知唔知點解會咁樣者?我見其他師兄師姐轉字色又好似無問題架喎?識搞就答答我丫(頂手爭)。

乜呢排成日嚟成和道做嘢呀?呢度交通衰路又逼,係叫入「養和」方便囉,哈哈。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2015-12-15 01:42 PM 發表 查看引用來源
支持湯佬,實在太有創意,我睇我都要加番把勁先得。

文迪兄,貴客光臨喎。

玩Cyber嘅文其實外面都有唔少,我只係力求真實者。講到創意,你啲文咪仲盞鬼。

加油,玩多啲好文畀大家嘆。

擺到明我係路過搏上鏡啦~
我當年都有玩過聊天室,不過版面飛得太快喇以前打字又慢,所以玩過幾次就冇玩了
引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-12-15 07:48 PM 發表 查看引用來源

要你追睇就係衰,咁我都係衰極有限者,咁耐先再出一篇。:smile_35:

可可,多謝撐場。

(02)媽媽真大方

本來以為有人母食已經夠興奮,點知呢個人母仲要係(再次)大緊肚嘅,背後嗰種淫賤程度真係令我承蒙「知遇之恩」。

敏如張相就係啲大肚婆為咗留念懷孕時期而拍嘅影集。相中嘅佢化好妝、換好衫、擺好Pose,相當專業。只不過我睇緊呢張就無佢老公喺度(好多都會同老公一齊影),睇嚟敏如只係特登揀啲單人相畀我睇。

敏如着住一件黑色半截式背心,對36F媽媽奶渾圓而飽滿,裏面肯定人奶滿瀉。媽媽奶對落就係佢個巨肚,無遮無掩咁暴露出嚟,睇落至少都有七個月,好有壓迫感。

湯佬:張相係你佗第一胎嗰陣影㗎?

敏如:唔係呀,上兩個禮拜影嘅。好唔好睇?

哇,呢個人母真係大緊肚,好震撼!而且,我覺得佢無呃我。我由始至終都無話過自己鍾意大肚婆,如果佢要吹水都應該唔會特登去扮演大肚婆嚟提高我嘅性趣。

湯佬:影得好靚,波又大肚又大,睇到我鳩震。

敏如:哈哈,唔係啩?你鍾意大肚婆咩?

湯佬:係呀,有時喺街見到都會扯旗。想屌你哋啲大肚婆好耐。

敏如:好變態呀你!

噢,正呀,畀大肚婆鬧我變態,令我覺得自己而家好似真係犯緊案咁。

湯佬:嘻,我支旗就嚟扯到篤到你個肚喇

敏如:估唔到你咁鍾意。

湯佬:咁你鍾唔鍾意有人對你呢個大肚婆扯旗?

敏如:鍾意㗎!見你話你碌嘢會掂到我個肚……已經濕緊。

屌,忍唔住除埋條Boxer,開大個冷氣。仲未開波就已經要過下冷河。

湯佬:仲有無多啲相?

隔咗兩分鐘,我見敏如仲未回字,想再問多次之際,佢咁啱就一連Send咗四張新相過嚟。我好心急咁打開嚟睇。

第一張,敏如着住同一套衫,不過唔同嘅係全身相,會見到佢下身着住貼身長褲,包住佢個Gap位隱約可見。

第二張,依然係影樓相,但換咗另一套衫。敏如呢張只係着住比堅尼上衣同沙灘短褲,肉感四射,一對大奶形成微微嘅「八」字,睇到我血脈沸騰。

第三張,唔再係影樓相,而係敏如同仔仔喺公園玩嘅親子圖。敏如着住有少少低胸嘅孕婦連身裙,踎低身,微微向前彎腰攬住仔仔,一對大奶夾出一條深厚嘅奶溝。

第四張,同一日嘅公園相,今次得敏如一個。佢坐喺張公園長凳上面,蹺起腳,條孕婦裙縮到好高,一對白滑肉髀露咗一大截出嚟。

我睇咗呢幾張相好耐,真係睇到鳩都赤埋。因為碌鳩而家真係變得好撚硬,扑得死人嗰隻。

敏如個樣雖然生得尚算正經,但睇得出平時都已經係姣底,所以先會鍾意咁嘅衣着。我話佢姣嘅意思唔係話佢喺現實入面都會勾佬扑嘢,而係會享受有男人望佢,甚至返到屋企J佢。

敏如:點樣?睇到未?

湯佬:睇到,仲好清楚,因為我放到最大。

敏如:咦,好衰㗎!

哈,我而家的確係將佢啲相用另一個Mon顯示,而打字對答就用返之前個Mon。因為呢兩個Mon係擺對角嘅,所以我而家連頭都唔使擰就可以輕鬆睇哂。

湯佬:啲相放大啲,先睇到你啲皮膚原來Keep得咁好。

敏如:多謝先。

其實敏如啲皮膚保養得好普通,塊面仲有少少墨屎,但我都無所謂。咸咗人哋咁耐,而家搵啲位讚返下人都應該嘅。

湯佬:你咁夜仲上嚟,老公睏咗喇?

敏如:係呀,平時都係等佢返工或睏咗覺先會上網。

湯佬:上親都係「網愛聊天室」?

敏如:嘻,通常啦。

湯佬:搵唔搵到好嘢食?

敏如:一時時。但一上親去都唔得閒,啲私頻多到應唔切。

湯佬:正常丫。你係女,又改個咁嘅名。

敏如:咩咁嘅名?

湯佬:人母K。

敏如:乜你哋啲男人真係好鍾意人母咩?

湯佬:我好想講「因人而異」。但我識嘅十個男人,十個都鍾意。

敏如:咁唔使問你一定又係好Like啦!

湯佬:哈哈,可能係因為我飲人奶大啩。

敏如:衰仔,阿媽都J。

畀敏如咁講一講,雖然我由細到大都無J過老媽子(嘻),但就好有興趣去幻想敏如畀自己啲仔J。佢個仔而家三歲,我回憶緊自己三歲嘅時候係點?識唔識得扯旗呢?但我只記得自己讀BB班嗰陣見過好多女同學嘅白色底褲仔,同埋中文生字默書都會攞一百分。

湯佬:話唔定你個仔都會J你。

呀……剩係咁樣出字,我已經忍唔住要鍊住碌炮,慢慢擢起上嚟。當中除咗興奮之外,仲有一種試探性嘅刺激。唔知敏如接唔接受得到我咁荒淫嘅言語呢?

敏如:傻嘅咩!佢仲咁細個。

言下之意,即係大個啲就得?

湯佬:咁要幾大先J得呀?

過咗成個字,我都未見敏如回應。心諗死喇,係咪玩大咗?好彩,佢終於都有應返我。

敏如:到佢上中學嗰陣,自然會識呢啲嘢㗎啦。咁到嗰陣時,佢要諗邊個咪諗邊個囉。

哇,真係你老母湊大你,死僆仔(指敏如個仔)有個咁好嘅老母嘅?得到老母批准,想J就J!敏如你唔好每晚都塞條底褲入你個仔被竇度,等佢自己搞掂先睏?

我正想回字嘅時候,敏如又再追字。

敏如:衰人,好講唔講,講埋人哋個仔。……好濕喇,點算好呀而家?

我一手撳實檯面,咬住牙講:「大肚淫母,你好喇下!」

多謝湯兄,好文共享,支持支持!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆