上一頁下一頁
發新話題

朋友?知己??情人???

收藏  |  訂閱
97  5.0k

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-2-26 10:53 PM 發表 查看引用來源

成熟嘅?

你怕同你一樣既嗎

有相?我又唔識佢WO

樓主,我明你心情~

都說君子之交淡如水,可是,喜歡了一個朋友,總是想靠近他一點,總想和他更好。這一進一退、濃淡遠近之間的分寸,要有多少聰慧,才能夠好好把握。

越是珍惜一個朋友,越是不敢跟他靠得太近...

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-2-26 10:53 PM 發表 查看引用來源
點解唔可以發展?佢係人妻,定你係人夫?

啱傾,合眼緣,有咩難處呢?陳年情傷?
大家都好珍惜對方,唔想破壞努力建立嘅友誼

引用:
原帖由 Seductive 於 2015-2-26 11:07 PM 發表 查看引用來源
樓主,我明你心情~

都說君子之交淡如水,可是,喜歡了一個朋友,總是想靠近他一點,總想和他更好。這一進一退、濃淡遠近之間的分寸,要有多少聰慧,才能夠好好把握。

越是珍惜一個朋友,越是不敢跟他靠得太近 ...
Thank you, 完全講中我同佢之間嘅心情

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-2-26 10:53 PM 發表 查看引用來源
或者你對自已自信不足?:smile_o13:
That's is one main point

引用:
原帖由 justdodo 於 2015-2-26 10:56 PM 發表 查看引用來源

點解唔嘗試下
未試就打定輸數

試左係輸既都輸得底
唔試點知,可能贏呢

因為當佢不停以"朋友"稱呼我時
自然感覺佢唔想再進一步

男同女之間難有純友誼..
知己更難有..
因為男同女本身就係相吸..
但只係在乎於大家決定用咩方式去相處..
其實朋友同情人都只係一線之差...

引用:
原帖由 secretangle 於 2015-2-26 11:20 PM 發表 查看引用來源
男同女之間難有純友誼..
知己更難有..
因為男同女本身就係相吸..
但只係在乎於大家決定用咩方式去相處..
其實朋友同情人都只係一線之差...
我相信我同佢之間係不知不覺間互有好感

引用:
原帖由 Seductive 於 2015-2-26 11:07 PM 發表 查看引用來源
樓主,我明你心情~

越是珍惜一個朋友,越是不敢跟他靠得太近 ...
大局為重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆