上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第三話# 《Cyber劇場 の 大肚淫母》(01 - 12)-完-

收藏  |  訂閱
172  28.7k

好睇

點解咁多機會食女

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-1-6 10:06 PM 發表 查看引用來源
我有睇哂!!
多謝湯哥哥的故事
多謝可可支持,你都努力寫多啲故事畀大家欣賞。

引用:
原帖由 honghong109 於 2016-1-7 12:02 AM 發表 查看引用來源
等睇敏伶的故事
鍾意湯哥你唔會死拖爛為砌而砌, D故事好完整, 收得靚
呢個評價,幾特別。係,拖文我唔會做,亦做唔出。

如果我係職業編劇,仲要編正電視劇咁陰功,可能為兩餐就需要拖。但而家純為娛樂,就無咁嘅必要。

康康係慧眼之士,注意到我啲故事以工整為其一要點,好眼。知道有你呢啲食家賞面,寫得零舍起勁。

多謝支持。

引用:
原帖由 D-fend 於 2016-1-7 12:38 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 湯浴火重生 於 2016-1-5 08:13 PM 發表 查看引用來源

開正師兄嗰瓣?正在CYBER定正在大肚人母先?

正在大肚人母啦,平時見到大肚婆,只要個樣唔太 ...
哈哈,識貨。網路上有寫大肚婆嘅咸文唔算多,畀師兄撞見亦算有緣。

師兄既然鍾意大肚婆,可以喺呢個版區食埋鋒馬如故雲賤男性事錄,入面一樣有個人見人愛嘅大肚妹可儀。:smile_o12:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-7 12:14 PM 發表 查看引用來源

女去女還在,姊去妹送來。

春意綿綿初相遇,熱如夏日火燙情,秋葉下落感風霜,冬天過後又一春。

起承轉合好工整,外有色,中有趣,內有涵。

多謝湯佬又一精心傑作,睇得好爽。

有深度嘅咸文, ...
馬老雲,不負眾望咁啦。完咗呢篇,又繼續執字佬生涯,睇下下次幾時起頭嚕。

講開執字,多啲嚟密啲手,等你啲好嘢。:smile_15:

引用:
原帖由 薪火相傅 於 2016-1-7 03:22 PM 發表 查看引用來源
好睇
多謝支持。

引用:
原帖由 ltm200610065 於 2016-1-7 07:09 PM 發表 查看引用來源
點解咁多機會食女
上天一樣會畀好多機會大家,咩性格就行咩路,而通常欄路嘅都係自己,希望你會明。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆