上一頁下一頁
發新話題

第一次初戀感覺再破處

收藏  |  訂閱
152  16.1k

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-4-24 22:18 發表 查看引用來源

係,個個人流血量唔同,有啲多,有啲只有淡粉紅。
就算無性行為,都可能會因為唔同因素而破損,任至天生係無。
咁有懷疑做夫妻好辛苦下喎師兄🤔 ...
處真係咁緊要咩

引用:
原帖由 summusgoddog 於 2019-4-24 10:04 PM 發表 查看引用來源
我老婆都系話處俾左我,同樣又系冇流血,
我都系吾系好信你,有時都會因為呢樣懷疑佢同不信任,我想問其實系咪好多處女都系冇血流?
我真係第一次係冇血,我諗我冇必要呃你。
我都想知有冇絲打同我係一樣

引用:
原帖由 rositayip 於 2019-4-22 12:02 AM 發表 查看引用來源

而家想搵個又可以拍拖同做愛都係同一個人好難,一齊咗一陣都係話轉SP好啲,我真係收過好多都係SP request.....你指的係呢啲機會好多?
原來你就系(蝦條大姐) 😂😂

引用:
原帖由 rositayip 於 2019-4-24 11:15 PM 發表 查看引用來源

每人都有過去,兩個人拍拖“處“係咪真係咁重要先?定係根本想抹殺身邊人嘅過去?還是其實係過唔到自己心理關口?

引用:
原帖由 rositayip 於 2019-4-21 11:47 PM 發表 查看引用來源
小妹今年32,從未拍過拖,同異性好少接觸,連男仔手未拖過,咀又未錫過,日常生活一位異性朋友都冇,由讀書到工作都冇人主動追求過,一直努力自己事業同學業,冇理過愛情呢個部份。

到咗今日事業同前路都明朗同穩定,朋友們大部份都已結生子,而我重係A0,内心好想試吓拍拖,最想試吓性愛呢樣嘢。

於是去網上交友,識到個21歲小朋友,佢俾我感覺好天真爛漫,見過一次已經話要追求我,叫我做佢女朋友,單純又o ...
人生大把機會丶可以同你做個朋友嗎?

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-4-24 10:31 PM 發表 查看引用來源

處真係咁緊要咩
我對哩想野完全無情意結…啊…都唔係…
有得揀,我會揀個我愛既😆

引用:
原帖由 rositayip 於 2019-4-24 11:15 PM 發表 查看引用來源

之前有個女友都係冇血

引用:

好正常
只需要記住啲好嘅甜蜜回憶

覺得如果大家都開心既,其實又問題不大既。。。開心舒服最緊要

引用:

我信會有呢個情況,其他反應都會可令個男人有判斷既。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆