男朋友點先無禁懶……

收藏  |  訂閱
23  2.6k

樓主搵我試下啦HAHA

Ching我係真心求教,凈係同男朋友做嫁咋^^

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 07:20 PM 發表 查看引用來源

咁就唔知,一係唔做前戲唔比攪囉:smile_30::smile_40:
我鍾意做前戲做成半粒鐘都得,攪到條女下面濕哂我都唔比佢

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 02:35 AM 發表 查看引用來源
我地一齊兩年左右,一星期做3-4次左右啦!佢其實都幾鍾意搞野,雖然平時係街or屋企睇睇下電視時會手多多,但係真係做時好少做前戲,次次都係話嚟就嚟或者我please佢幫佢含到硬就要我坐上去,我有時都想嘆 ...
呢啲人從做愛當中就可以知道佢係極自私型,只顧自己享受,唔理你感受,你好好考慮佢係咪你結婚對象,唔係就唔好同佢上咁多床

呢d o野要講配合, 男人係好需要成功感o既動物o黎o既   佢搞你o果陣表情誇張少少(但又唔好太假), 多d 讚o下佢, 應該會愈搞愈有癮!

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 02:35 AM 發表 查看引用來源
我地一齊兩年左右,一星期做3-4次左右啦!佢其實都幾鍾意搞野,雖然平時係街or屋企睇睇下電視時會手多多,但係真係做時好少做前戲,次次都係話嚟就嚟或者我please佢幫佢含到硬就要我坐上去,我有時都想嘆 ...
咁你要引下佢啦!情趣下

引下佢~~~ 等佢忌唔到~~:smile_44: :smile_44:

你條仔連扑野都懶
揾過第個啦

引用:
原帖由 a.smith14 於 2015-3-2 03:10 PM 發表 查看引用來源
你條仔連扑野都懶
揾過第個啦

唔知食飯又懶唔懶 :smile_04: 婚後唔駛做煮飯婆, 求其搵兜餅餵飽佢就得 :smile_o13:

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 07:20 PM 發表 查看引用來源

係佢面前玩玩具
引死佢
:smile_30:

前往最後回覆