工作上識左個女仔, 有意無意約你去飲酒直落

收藏  |  訂閱
20  1.6k

引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-2-12 02:20 PM 發表 查看引用來源
靚女, 身材肯定唔係巨架喇, 目測C掛, 有外套睇唔清, 小弟經驗小:smile_35:
其實外表絕對OK, 唔係都唔出POST, 大前提係食完之後的合作關係點算 :smile_13:
工作關係又真係最大問題,不過你覺得個女仔係想同你只係開心下定抑或發展先?

有身材一定要
無就唔食

引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-2-12 01:05 PM 發表 查看引用來源
內容已經講到去飲野舞池直落, [直落]呢句可能我諗多, 但從佢眼神都睇得出唔會無機會,

比著你, 上唔上, 但話晒工作上有關係, 好似唔係咁好,

但唔食又好似對我細佬唔住
背向天,人所食:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2015-2-13 05:16 PM 發表 查看引用來源

背向天,人所食:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
咁一定要狗仔先得。。。

引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-2-12 01:05 PM 發表 查看引用來源
內容已經講到去飲野舞池直落, [直落]呢句可能我諗多, 但從佢眼神都睇得出唔會無機會,

比著你, 上唔上, 但話晒工作上有關係, 好似唔係咁好,

但唔食又好似對我細佬唔住
有句說話叫做, "係度食, 唔好係度痾"

都係講緊工作上識到姐, 無話你同事喎師兄們:smile_35:

有食唔食

更新: 已約, 已被人食埋

P.S. 我係仔, 麻煩連SUBJECT都未睇清楚就亂PM約炮的唔洗PM我, 我唔需要比男人屌

引用:
原帖由 SmartJay 於 2015-3-10 12:00 PM 發表 查看引用來源
更新: 已約, 已被人食埋

P.S. 我係仔, 麻煩連SUBJECT都未睇清楚就亂PM約炮的唔洗PM我, 我唔需要比男人屌
咁搞笑:smile_o01:

前往最後回覆