45 12345
上一頁下一頁
發新話題

有食唔食咩😁

收藏  |  訂閱
44  19.5k

有食唔食咩😁

上星期应人妻之邀約上珠海散心,人妻話同佢夫君已淡如開水,之前仲想搞分居,見佢講到咁就出左去陪佢~
上到去入住旅店,人妻叫我一起沖個涼先,不用問知乜事,雖然人妻原來已臨近入五,但有食唔食罪大惡極,况且有波有籮,當幫佢大掃除,所有蠄蟧絲网就等我代勞清除~
点知人妻仲擒青過我,未經百分百清潔,小小倫已給人妻在享用,久未上戰陣的我手忙又脚亂,匆匆的搞左一陣,我都有渣波摷穴,波真大又大lin頭,陰毛濃密又雜亂,觀其毛髮雜亂,陰唇外露就知她性慾
極強~
69乃穴啜奶呢d前戲不用多說,入主題人妻先來一招坐運,她每下都坐到底,对奶就好似吊鈡咁,不用幾分鈡我已擋不了一洩如注(人妻还示意不用套)
唉!失礼死人啊
好在沖涼后小弟好快重振雄風,狗仔式后入,半边鵝肶式側入,打樁式由上而下,人妻大叫我出力屌,睇住人妻陰唇給我小到外反左,好大的二片陰唇,從書本報紙得知,陰唇如此外反,定必性慾特強,久經給插入拉出才有大陰唇外反效果,看著她陰户給我進入拉出(沒有用套)
最后我感覺她陰户的收緊,已經忍不住又全數給人妻供奉,看著她陰户流出了我的供奉,人妻媚絲細眼的媚態,再加上她的殺手橺,甚麼黄金10秒~
我的媽,我鳩頭一陣酸軟的感覺,這快感已久違了很耐啦😊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-5-8 02:29 PM 發表 查看引用來源
上星期应人妻之邀約上珠海散心,人妻話同佢夫君已淡如開水,之前仲想搞分居,見佢講到咁就出左去陪佢~
上到去入住旅店,人妻叫我一起沖個涼先,不用問知乜事,雖然人妻原來已臨近入五,但有食唔食罪大惡極,况且有波有籮,當幫佢大掃除,所有蠄蟧絲网就等我代勞清除~
点知人妻仲擒青過我,未經百分百清潔,小小倫已給人妻在享用,久未上戰陣的我手忙又脚亂,匆匆的搞左一陣,我都有渣波摷穴,波真大又大lin頭,陰毛濃密 ...
最大煲是我老豆識得人夫,我雖同人夫不太熟,但怎說都好似不大好,話說他們感情雖已是白开水,但小人老婆,始終唔知有無報應?😷

:smile_o12:
有食唔食咩

人妻多数不用套。。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-5-8 03:52 PM 發表 查看引用來源
人妻多数不用套。。。
佢地話要射入去全接收😅

:smile_44: :smile_44:唔好畀你老竇知陪佢朋友去珠海呀 !! 

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-5-8 04:22 PM 發表 查看引用來源
:smile_44: :smile_44:唔好畀你老竇知陪佢朋友去珠海呀 !! 
点解唔比佢知得?

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-5-8 03:52 PM 發表 查看引用來源
人妻多数不用套。。。
唔怕搞得大,有持無恐?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-5-8 04:25 PM 發表 查看引用來源

唔怕搞得大,有持無恐?
但有呢句,唔怕醜生到49😅
咁是否49之後一定唔會搞出事?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-5-8 04:24 PM 發表 查看引用來源
点解唔比佢知得?
你認為你老竇知道咗佢睇唔出你去食人哋老婆咩 ?

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆