上一頁下一頁
發新話題

點解搵女SP?

收藏  |  訂閱
447  15.1k

引用:
原帖由 Sodes 於 2015-2-17 05:04 PM 發表 查看引用來源
呢d野真係要經驗, 唔故意傷害人之餘, 自己亦要有一定防衛機制...當自己發覺動左真感情, 可唔可以瀟洒地抽身?有冇能力處理自己同人地既感情?觀察力夠唔夠強/會唔會厄自己..?
我覺得抽唔抽身都無所謂
主要都係要自己有分寸
玩得呢個遊戲就要遵守規則
觀察力係好重要 人要認識一個人唔易
但要分辨一個人既好壞唔難
只要理性去分析其實都唔會呃自己
呢樣野唔易 亦只有理性 先可以做到上面2樣野

引用:
原帖由 毛兔布公仔 於 2015-2-17 05:32 PM 發表 查看引用來源

其實我相信係有唔少人玩到沉船既:smile_o14:

不過如果hurt到自己身邊既另一半就唔係咁好la....
要玩就要負返個后果
唔係就唔好玩
好似我單身都係一樣

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-17 08:39 PM 發表 查看引用來源

未玩過,何來夠:smile_03::smile_03::smile_03:。隨緣啦,遇岩自然定:smile_04:。為定而定,好快破戒:smile_39:
人不風流枉少年
我都係呢2年先明呢句野點解

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-2-17 10:45 PM 發表 查看引用來源
你幾大先?
我覺得早D受傷學識好過遲
不過唔好諗埋一面
正如個個女人 我都無怪佢
佢都令我學到好多野
以經30有凸啦,26歲同bf分手後,覺得情字可怕,覺得自己因為唔甘心,以為男人會為你改變,其實只系自己太天真,你再為佢付出受委屈佢只會覺得理所當然,何必為繼續而繼續,然後心死離開佢,單身左幾年,唔系無人追,只系心裡面既陰影令自己害怕,而且追求者無一個可以令我動心,而且又少出去交際,所以白白浪費左幾年青春,但人單身耐左就會感到寂寞想揾個錫自己既人,然後又偶然遇到個對你窮追不捨既男人,估唔竟然會遇賤男,今次真系跌得好傷,然後就反省自己,到底問題出系邊,真系自己太無眼光定單身幾年對男人介心低左,底線低左呢,咁師兄你又幾多歲?

至於sp的確可以解決生理需要,但以女性角度,我覺得無乜意思,因為同一個無感情又唔愛既男人做,做完個心依然空虚,並唔能夠得到快樂,同免費雞有咩分別

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-2-16 11:59 AM 發表 查看引用來源
我係一個好難中意人既人 咁大個仔(30)只中意過1.2個人
可能18個年俾個女呃得太深影响都未定
人就係 係互相傷害中成長
前幾年用左幾年時間都遇唔到岩既人
有人話有好感就可以試 我試左
但有好感唔係會中意 ...
我反而好想知師兄係邊度識SP/SL, 係呢度嗎?

引用:
原帖由 celec 於 2015-2-17 11:16 PM 發表 查看引用來源
以經30有凸啦,26歲同bf分手後,覺得情字可怕,覺得自己因為唔甘心,以為男人會為你改變,其實只系自己太天真,你再為佢付出受委屈佢只會覺得理所當然,何必為繼續而繼續,然後心死離開佢,單身左幾年,唔系無人追,只 ...
我30
唉 女仔既時間真係好寶貴
我之前都浪費左好多年
到25到先開始識女仔
識SP都係上年既事
之前都好似你咁好獨
我朋友都無物 幾乎都斷晒
而家叫做重新識
我都算好彩 我遇到既女仔都幾好

如果你而家仲想一個人為你改變 咁就真係太天真喇
中意一個人就要連佢既缺點都中意埋
如果接受唔到就代表佢唔適合你

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-2-17 11:27 PM 發表 查看引用來源

我30
唉 女仔既時間真係好寶貴
我之前都浪費左好多年
到25到先開始識女仔
識SP都係上年既事
之前都好似你咁好獨
我朋友都無物 幾乎都斷晒
而家叫做重新識
我都算好彩 我遇到既女仔都幾好

如果你而家 ...
That's true! 拍拖都係一種磨合嘅過程

引用:
原帖由 celec 於 2015-2-17 11:23 PM 發表 查看引用來源
至於sp的確可以解決生理需要,但以女性角度,我覺醒無乜意思,因為同一個無感情又唔愛既男人做,做完個心依然空虚,並唔能夠得到快樂,同免費雞有咩分別

咁要睇下你既SP係點
我係 平時大家都會互相關心 講笑一齊出去玩 係比普通朋友更親密既人 會做愛都係大家都有 FEEL我唔中意同無FEEL既人做 好無意思 好空虚咁樣做就同動物無咩分別 DIY好過
所以我唔玩ONS 叫雞個D

師姐遇得少。見得多就識揀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆