上一頁下一頁
發新話題

返唔到去以前,愛惜你既phonesex partner

收藏  |  訂閱
120  14.5k

引用:
原帖由 scholes258 於 2018-7-24 11:04 PM 發表 查看引用來源
睇完個post,感慨呀,好認同係緣話黎就黎話走就走,同過幾位女士cam,有個結婚,有個忠於男友從良,不過諗深一層都戥佢地高興。

其實有時候都想識下異性朋友,開心下姐😣🤧 ...
係呀,你見佢地搵到另一半唔玩係失落,但都開心架

引用:
原帖由 20180404 於 2018-7-30 07:04 PM 發表 查看引用來源
想ps可以搵我 鐘意輕熟女
祝你成功

:smile_o01: 叫臭西真係幾難聽....叫淫娃HIGH好多囉

引用:
原帖由 失常少女 於 2018-9-16 11:08 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 叫臭西真係幾難聽....叫淫娃HIGH好多囉
:smile_13::smile_13::smile_30::smile_30:我會改返做淫娃架喇
你仲有無玩phonesex?

引用:
原帖由 S_2012 於 2018-9-18 08:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13::smile_30::smile_30:我會改返做淫娃架喇
而家已無人同我玩LU,之前有幾個KEEP咗好多年

引用:
原帖由 S_2012 於 2018-9-18 08:48 PM 發表 查看引用來源

我都有個keep住傾計 
由佢未結婚玩到變左人妻
但唔只會PS 大家都會傾下工作上生活上既野 
其實個關係幾舒服

重要佢真係係電話度好玩得😊

引用:
原帖由 失常少女 於 2018-9-18 11:29 PM 發表 查看引用來源

以前時光真係美好
雖然要靠俾電話冧把對方玩係幾驚
但每次都係好期待

記得試過有次 無啦啦有無來電打黎 
一開口淫叫話好想耍
跟住我講左句 仆街啦你
就CUT左線:smile_30:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-9-20 10:46 PM 發表 查看引用來源
記得試過有次 無啦啦有無來電打黎
一開口淫叫話好想耍
跟住我講左句 仆街啦你
就CUT左線:smile_30:
:smile_o11:可能係我黎喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆