上一頁下一頁
發新話題

分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物

收藏  |  訂閱
79  42.9k

唉唔知道⋯⋯呢件事真係好難開口同朋友傾既事HAHAH
佢唔會settle同一個女仔,我就真係好怕
覺得呢段關係由sex開始有點過唔到自己
有時理性起黎就識攤牌推開佢,自問感情方面好乖不過成日有需要,迫自己冇見半個月見到又會忍唔住,所以學樓上話齋,做下先,順奇自然

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-14 11:56 AM 發表 查看引用來源
有時理性起黎就識攤牌推開佢,自問感情方面好乖不過成日有需要,迫自己冇見半個月見到又會忍唔住,所以學樓上話齋,做下先,順奇自然 ...
肚餓就緊要食  餓壞點算

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-14 11:56 AM 發表 查看引用來源
有時理性起黎就識攤牌推開佢,自問感情方面好乖不過成日有需要,迫自己冇見半個月見到又會忍唔住,所以學樓上話齋,做下先,順奇自然 ...
肚餓就緊要食  餓壞點算

好耐冇黎呢度, 一黎就睇到咁好既野, 等第2次插

引用:
有時SEX 開始既關係未必係壞事黎既
加油~~

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-4 01:45 AM 發表 查看引用來源
Updates:
#1上我屋企
#32 上朋友屋企housewarming互摷
#48 Housewarming當晚後續 : 車上面摷我+ phone sex
#50 終於俾佢插咗......
------------------------------------------------------------------------------
開左個新ac因為舊ac個ex有用~ ...
好正,吞精也会做,唔係个个女人可以做到的。

真係引人入性

樓主寫得好好~
睇到 幻想到個畫面!
希望你地個故事未完 可以一直再睇落去

第一次做之後一段時間都冇乜契機,兩個唔係情侶走去開房又好奇怪😂

冇耐就佢生日,佢話想要我既相做生日禮物,我當時get唔到就覺得好奇怪:下你想我自拍比你定點?你去我Facebook自己download啦😓

佢:想要冇樣既相
我:(黑人問號)冇樣要黎做乜?背影嗰啲呀?(😂)
佢:睇到身體嗰啲呀
我:下閃卡?!!一陣流咗出去咁我點呀
佢:我一定唔會俾你嘅相人,同埋咪話要冇樣囉,你background嗰啲可以打格仔
我:⋯⋯

最後我係淆底冇影,睇到呢度係咪好失望呢

但佢生日正日日頭就上左我屋企,我煮咗餐生日晏俾佢,食完仲有幾小時先夠鐘出街睇戲

佢:我份生日禮物呢?
我:下我煮咗餐晏俾你啦啵,同埋今晚買咗戲飛囉
佢攬住我開始氹我:我幫你影相好冇?全部見唔到樣,背景遮哂嘅,你screen過哂覺得唔ok就delete,我唔會分享你俾其他人架嗎
我都係有啲驚:你要黎做乜架?
佢:掛住你嗰時候的出嚟睇囉

跟住佢就拉咗我去張床度⋯⋯
因為知道佢上嚟,我特登著咗黑色push-up,unun都係黑色,後面睇係紗網see through透哂成個patpat咁

個心卜卜卜卜咁跳,成個人靜哂咁等佢指示

佢話影左我今日個look先,我今日係著一條露膊既連身長裙,不過我話影咗呢個look一陣比人認到

佢:咁我幫你除咗佢先影啦
我好怕醜咁有啲扭擰
佢:一係你著件睡袍係面?
我就叫佢擰轉面,除左成條裙,著左平時係屋企着條絲質米色睡袍係面,跟住縛左個蝴蝶結縛實佢
佢叫我打橫訓係度影咗幾張,又俾我過目先,等我覺得OK先,又一路影一路慢慢就拉走我張被,仲伸手去解個蝴蝶結⋯⋯

咁我就變咗係中門大開,見到入面套內衣⋯⋯
佢:哇黑色wor⋯⋯即刻叫我打側瞓夾少少胸影左幾張

幫我整理件袍嘅時候又用手背揩下我個胸⋯⋯總之愈影我就愈濕
跟住佢又抆低啲件袍等我跌膊,係咁幫我整理個bra,隻手指特登攝入去撩左我粒lin幾下,俾佢攪到好想要,一路影一路抖大氣,佢話好鍾意,見到佢硬左⋯⋯但影極都仲未夠喉

影左幾張又出嚟俾我過目先,見到相入面粒lin露左出黎⋯⋯仲見到粒lin突起哂⋯⋯佢見我冇抗拒,就伸手去背隻幫我解左個扣,叫我除一除件睡袍除左個bra先笠返件袍

佢除完之後望一望:終於睇到你對奶(係呀之前一直唔俾佢睇)用口啜左陣⋯⋯聽到佢啲口水聲好正⋯⋯又用手逗左兩下,我已經好想做,捉住佢隻手揸我,佢揸左兩下話影埋先

其實我對自己身材就冇乜信心⋯⋯但佢就係咁氹同讚我,叫我揸自己比佢影⋯⋯又要我摵自己粒lin⋯⋯

跟住佢一手除咗件袍,叫我背向佢想影成個背脊,跟住佢係我身後攬住我,又伸手揸我⋯⋯佢開咗自拍拍片,影佢隻手係咁搓我個胸同埋錄到我呻吟⋯⋯

又叫我狗仔咁影我patpat,佢話好中意條unun,一路影一路喺後面撞我⋯⋯我就黎頂唔順

我起身撳低咗佢訓係床⋯⋯除左佢條褲同boxer就拉一拉開自己條unun就一下坐左上佢度,佢枝野一下插到最入⋯⋯即刻舒服到反白眼,我忍左好耐,係咁un,又係咁前後搖,搖到攰佢又下下好大力頂上黎⋯⋯舒服到暈

跟住佢繼續訓係度,叫我繼續女上,不過個人調轉背向佢咁騎,佢又拎左部電話拍片⋯⋯個角度係見到我成個背影,見到我背向佢咁坐左上佢大脾度⋯⋯條腰係咁扭,個patpat係咁前後郁,個頭係咁舒服到向後仰⋯見到佢一隻手捉住我條腰⋯又見到佢伸手打左我patpat幾下⋯⋯仲要錄到我呻吟到好大聲⋯⋯

跟住佢抱住我起身兩個一齊落左地,推我行出廳去塊鏡前面係咁推,對鏡做個感覺好奇怪⋯⋯見到佢下下都好大力推我⋯⋯好high,佢又拎左電話對鏡拍片⋯⋯最後佢要射抆左出黎,我即刻跪係地下比佢射係口⋯⋯佢生日就比佢口爆啦

最後條片係delete左,因為佢預料唔到我突然跪低,唔小心影到佢口爆我😂

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-19 02:54 PM 發表 查看引用來源
第一次做之後一段時間都冇乜契機,兩個唔係情侶走去開房又好奇怪😂

冇耐就佢生日,佢話想要我既相做生日禮物,我當時get唔到就覺得好奇怪:下你想我自拍比你定點?你去我Facebook自己download啦😓

佢:想要冇樣既相
我:(黑人問號)冇樣要黎做乜?背影嗰啲呀?(😂)
佢:睇到身體嗰啲呀
我:下閃卡?!!一陣流咗出去咁我點呀
佢:我一定唔會俾你嘅相人,同埋咪話要冇樣囉,你ba ...
呢份生日禮物佢實收得好開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆