上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  53.9k

引用:
原帖由 隔壁潮吹的人妻 於 2019-3-26 11:04 AM 發表 查看引用來源

有冇相
網上大把J圖,我不用來獻醜了!而且引版既師姐咁吸引!我一貼相令大家倒胃就不好了!😛

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-26 11:45 AM 發表 查看引用來源
睇到我扯晒旗:smile_47: :smile_47:
咁妳咪又似狼又似虎
我是小貓來而已😛

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-3-26 11:48 AM 發表 查看引用來源
米甘懒啦。。。万一你条仔稳个个你就唔系甘容易稳的。
單身沒有不好!而且男朋友不會放開我。話晒我咁好服待了咁多年。😛

引用:
原帖由 E-36 於 2019-3-26 12:01 PM 發表 查看引用來源

好正呀,師姐
謝謝你🙏

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-3-26 12:18 PM 發表 查看引用來源
而家識得享受都未遲....
最緊要既係你識得點玩點享受.主動去做..感染仔仔....呢下先最好..

否則PARTNER 唔配合...又感染唔到, 都幾辛苦

因為唔出絕招就會獨守胸圍😝

講番男朋友生日

個日我坐車出去會合佢!因為想唔到買咩生日禮物比佢。我就膽粗粗將自己「包裝」好等佢可以好好拆禮物。😊

在家翻了衣櫃,放到成張床都係衫。換來換去!終於選好了!
蕾絲馬甲內衣(都算係真空。因為著左帶唔到胸圍🙈)蕾絲長袖襯衫,吊帶皮裙。仲攞左珍藏的蝴蝶結大腿襪加吊襪帶!應該夠驚喜了吧!

好啦,但這對大腿襪實左太色情了!都遲疑左一陣要不要換過另一對。但度過,裙的長度應該可以蓋過吧!好啦,就化妝出門了。

一路行去車站等車,點知對大腿襪不爭氣地滑落了一點,那蝴蝶結外露了!開始有人向我望過來!幸好我出門都會帶口罩。才不會被人認出。還是不行,找了個廁所整理一下對襪!更不爭氣是,我差不多找到廁所時,兩邊的吊襪帶都掉了!😱

快速跑了入廁所整理一下,幸好,攪了一輪終於回復到出門口時的狀態。之後順利上車去會合男朋友了。

當晚男朋友見到我,大約沒預計到我會穿成這樣子吧!而且佢見到我對襪
男:你著呢對襪既
我:著了才後悔!條裙蓋不了!好下流咁
男:唔係呀!我鐘意呢對!
我:我想買番對淨黑色的大腿襪。但路上找不到。
男:唔緊要啦,我地去食飯。但我今日做野太忙,忘了book 枱
我:唔緊要啦!快快食完返屋企!我咁既狀態捱不了很耐!
男:生日始終要吃好的!我們去吃餐好。

去到餐廳,差不多個個女人都望住我o咀了!那襪太情趣了吧!🙈好不容易安排坐低了。那餐廳好多人生日會去慶祝的!四周不斷響起生日歌!我都不知道聽了幾多次了!我只想快點回家!!我怕到就快要跳出來的樣子。但男朋友好像沒甚反應!🤦🏻‍♀️終於食完飯,我就急急腳拉左佢返屋企!

一入到屋係,佢就話
男:你今日著得咁靚!好多人望住你,知唔知!
講完就壁咚我一野錫落黎!我當時應該已經濕晒!
我:我好後悔咁著出街啊!比人當痴女!
男:我鐘意,以後多點這樣著!

之後錫了好一陣,佢就話先去沖涼,叫我入房等佢。因為我出門前已經沖過涼了。所以就入房等佢。

我脫了吊帶皮裙,蕾絲衫,只剩蕾絲馬甲。等佢上床黎教訓我。男朋友不久之後就出來了,見我只穿蕾絲馬甲,吊襪帶同那對大腿襪。問:
男:你咁快換左衫。
我:我只脫了面裙同衫。
之後就被佢推倒了!

男:你著到咁,比人捉左去小點算!
我:應該不會吧,我無行少人暗巷,條街咁多人,無事瓜!
男:你咁樣係未好想有好多人抽插你
佢已經用肉棒對準了我
我:我只要你
男:你唔係成日幻想,著到咁樣出街!好難叫人唔想邪野
我:都係想比你拆禮物咋!我將我自己送比你,你今晚想怎樣就怎樣!
點知講到呢度就插入了!我就瘋狂地叫!
之後男朋友取了一個有假狗既口塞出來塞住我個口!抽插了好長時間,我都高潮了好幾次!之後佢見我差不多了,就抽出來射到我全身都係精!好彩只係做左一次!唔係命都沒🙊

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-26 10:59 PM 發表 查看引用來源

摸,摸,同摸!最重要係有絲襪😛
絲襪 加 高跟鞋
尤其斗零踭, 已可玩一晚

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-27 12:31 AM 發表 查看引用來源
講番男朋友生日

個日我坐車出去會合佢!因為想唔到買咩生日禮物比佢。我就膽粗粗將自己「包裝」好等佢可以好好拆禮物。😊

在家翻了衣櫃,放到成張床都係衫。換來換去!終於選好了!
蕾絲馬甲內衣(都算係真空。因為著左帶唔到胸圍🙈)蕾絲長袖襯衫,吊帶皮裙。仲攞左珍藏的蝴蝶結大腿襪加吊襪帶!應該夠驚喜了吧!

好啦,但這對大腿襪實左太色情了!都遲疑左一陣要不要換過另一對。但度過,裙的長度應該可 ...
"好彩只係做左一次!唔係命都沒"

我女友都係咁講, 佢經常一邊大嗌救命

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-25 01:50 PM 發表 查看引用來源
第一次發帖,大家請多多指教

在引版還算新手,都係因為係情愛版一個貼先知有呢度。一睇就上左癮!(羞)其實已經是中女,以前人地講30如狼,40如虎,初時都唔明。而家總算明明地。

我是女,真正中女一個。有男朋友。未婚。但男朋友好喜歡將我打扮。會買情趣內衣同玩具比我。我是懶女生,中年發福。有36D-E, 28腰(肥)33。但打扮起上黎還是可以性感一點。

講下最近一次,去車站接男朋友放工。 ...
大食好正常👍🏻👍🏻👍🏻始終有生理需要的,岀去玩最緊要咪沉船 。

寫得唔錯,多謝分享.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆