上一頁下一頁
發新話題

無啦啦變左上司嘅專屬淫秘書 update #36 #71 #119

收藏  |  訂閱
150  97.9k

引用:
原帖由 Vittel 於 2019-3-3 08:40 AM 發表 查看引用來源

Support 師兄,繼續期待出post 
師兄🤔

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 23:21 發表 查看引用來源
今日想同大家分享我係新公司嘅事

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
引人入性,
支分享。

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 02:50 AM 發表 查看引用來源
過左咁瘋狂嘅一晚之後
第二日係星期六,我地下午5點幾就要翻香港。Sean話嗰朝佢自己去見個舊客聚下,我唔洗跟埋佢去,可以自由活動一個上午 yeah
朝早八點幾佢text我,好彩我都醒左
S: 啲文件準備好未?
Me: 執好啦,八點半拎俾你ok?
佢睇完冇覆我即係應該ok啦
啦啦聲洗面刷牙拎埋俾佢我就可以洗頭化妝去行下lu
未到八點半佢竟然禁我門鐘
心諗 有冇咁急呀大佬, ...
我都想內射你條淫秘書:smile_47:

WOW,  呢種劇情正到上太空啊
真係事業心黎哂
想做老闆請著你呢種秘書

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 11:21 PM 發表 查看引用來源
今日想同大家分享我係新公司嘅事

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
彩黎我地哩的人要努力啲做老闆先得 然後請埋你先有咁既機會

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-3 02:50 AM 發表 查看引用來源
過左咁瘋狂嘅一晚之後
第二日係星期六,我地下午5點幾就要翻香港。Sean話嗰朝佢自己去見個舊客聚下,我唔洗跟埋佢去,可以自由活動一個上午 yeah
朝早八點幾佢text我,好彩我都醒左
S: 啲文件準備好未?
Me: 執好啦,八點半拎俾你ok?
佢睇完冇覆我即係應該ok啦
啦啦聲洗面刷牙拎埋俾佢我就可以洗頭化妝去行下lu 
未到八點半佢竟然禁我門鐘
心諗 有冇咁急呀大佬,你驚我唔俾 ...
睇到扯曬旗 好正呀
加油呀 

引用:
原帖由 LofaLofa 於 2019-3-3 03:54 AM 發表 查看引用來源
師姐如果係真人真事就真係頂級
遇著你呢個咁大需求的淫娃😍
需求大都要遇岩人先得嫁😊

寫得很好, 期待回到香港的長玩長有

睇到硬住咗起身
你又係中意打真軍呀?

引用:
原帖由 kam12512 於 2019-3-3 10:20 AM 發表 查看引用來源

彩黎我地哩的人要努力啲做老闆先得 然後請埋你先有咁既機會
師兄努力工作,等你請我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆