上一頁下一頁
發新話題

點解搵女SP?

收藏  |  訂閱
447  15.4k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-3 03:22 PM 發表 查看引用來源

最緊要硬件既姐, 年令同cup數一樣 好死
實物最緊要 :smile_15:
哈哈 你又講得岩

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-3 11:11 PM 發表 查看引用來源
哈哈 你又講得岩
:smile_o05:  有D  30歲仲正過D 妹妹架 ! 有前有後又豐滿:smile_o06:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-3 11:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05:  有D  30歲仲正過D 妹妹架 ! 有前有後又豐滿:smile_o06:
30歲正過妹妹好正常呀呢D都係要睇人

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-3 11:47 PM 發表 查看引用來源
30歲正過妹妹好正常呀呢D都係要睇人
:smile_o01: 我淨係睇身材 就係人都知 :smile_o11:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-3 11:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 我淨係睇身材 就係人都知 :smile_o11:
哈哈 咁要俾你睇得上都唔易喎

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-4 12:39 AM 發表 查看引用來源

哈哈 咁要俾你睇得上都唔易喎
  係架, 有d白痴, 同佢吹下水易為我追佢食佢
都唔撚知醜, 再講, 我好睇線條

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-4 09:32 AM 發表 查看引用來源

係架, 有d白痴, 同佢吹下水易為我追佢食佢
都唔撚知醜, 再講, 我好睇線條
好多女都係咁
PM我 加佢 同佢講野又唔多理咁
又話忙又話盛
都廢事再理佢 懶有寶咁
覺得男就要追佢咁
講真女仔係多選擇 但係過左30就...
相反男人好似少D選擇但4,5十都唔會影响到
呢個世界無話邊個需要邊個 大家尋開心姐
夾 岩FEEL 玩得開心就得
無必要扮高鬥令自己錯失一個可能好既選擇

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-4 09:21 PM 發表 查看引用來源

好多女都係咁
PM我 加佢 同佢講野又唔多理咁
又話忙又話盛
都廢事再理佢 懶有寶咁
覺得男就要追佢咁
講真女仔係多選擇 但係過左30就...
相反男人好似少D選擇但4,5十都唔會影响到
呢個世界無話邊個需 ...
:smile_30:  有D人話我串架 ,
其實我都認我串:smile_43::smile_43:
我好睇人, 好睇心情:smile_30:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-4 09:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  有D人話我串架 ,
其實我都認我串:smile_43::smile_43:
我好睇人, 好睇心情:smile_30:
要睇人 大家都有要求
只係有D人態度就有問題

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-4 09:37 PM 發表 查看引用來源

要睇人 大家都有要求
只係有D人態度就有問題
:smile_o11:  我態度有時都有問題, 心情影響一切~ 加上我要求又高呢~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆