上一頁下一頁
發新話題

大眼極品人妻

收藏  |  訂閱
40  18.6k

好波,好正。

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
繼續:

我拉起她的裙,脫自己的,然後就起身進入... 第一次插入佢度,好刺激,好窄,可能佢有啲緊張,淨識攬住我... 我頂到最入,每一吓都感覺到佢入面好似有嘢頂住我個龜頭,因為佢身材唔高(亦唔算好矮),所以下面都唔太深,好易頂到最入,撞吓撞吓,好難忍,加上佢真係一個美女,大約十幾分鐘我就嚟,佢太享受,叫我喺入面射,我再確定,佢話可以,可以食事後丸,我就大力插多幾吓,然後盡情射晒入去... 好 ...
下面好像好多毛

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

下面好像好多毛
而家唔多,因為我鍾意短啲,感覺乾淨啲,口的時候唔會成面成口毛

细细粒好。。
点解会突然上去帮你按摩?》  做按摩的》?

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-5-22 03:22 PM 發表 查看引用來源
细细粒好。。
点解会突然上去帮你按摩?》  做按摩的》?
佢學過吓。至於點解傾到呢度我就唔記得喇

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 03:11 PM 發表 查看引用來源

而家唔多,因為我鍾意短啲,感覺乾淨啲,口的時候唔會成面成口毛
哦,你剪短左佢啲毛

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
繼續:

我拉起她的裙,脫自己的,然後就起身進入... 第一次插入佢度,好刺激,好窄,可能佢有啲緊張,淨識攬住我... 我頂到最入,每一吓都感覺到佢入面好似有嘢頂住我個龜頭,因為佢身材唔高(亦唔算好矮),所以下面都唔太深,好易頂到最入,撞吓撞吓,好難忍,加上佢真係一個美女,大約十幾分鐘我就嚟,佢太享受,叫我喺入面射,我再確定,佢話可以,可以食事後丸,我就大力插多幾吓,然後盡情射晒入去... 好 ...
我都有相同情況,找到對的人會越做越粗!

引用:
繼續:

Fit成咁。真係無得頂

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:35 AM 發表 查看引用來源

相係有嘅,不過怕太多俾人認出。相係佢自拍多,我通常係拍片
仲要肯拍片。去邊到搵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆