上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  53.9k

尼到大把外賣仔

引用:
原帖由 andyqqb 於 2019-4-8 10:04 AM 發表 查看引用來源
尼到大把外賣仔
人家對中女無興趣😝

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

人家對中女無興趣😝
中女又另一種味道,大家知道大家需要什麼

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

人家對中女無興趣😝
總有人對你有興趣 

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-4-8 04:34 PM 發表 查看引用來源

中女又另一種味道,大家知道大家需要什麼
外型唔得就要靠其他補救啦😝

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-4-8 05:46 PM 發表 查看引用來源

總有人對你有興趣 
未屋企個個囉!😝

什麼來的?

放假,幫男朋友去取了個包裹。晚上他返來的時候,我問:什麼來的?之後佢塞左一袋軟林林既東西比我。我打開個袋!一條條繩咁,左拉右拉,又有一個圈。我再問:什麼來的?
男:你鐘意既衫?
我:?衫?明明係得幾條繩!

之後秒懂!突然間塊面紅晒!
我之後扮傻:點著呀?都唔知邊條打邊條?
我係度玩左件「衫」好耐,佢就一路拆緊其他野!
我:攪唔掂,你幫我著!
男:要用少少想像力!
我:圖都無張,點想像呀!

之後佢開左張圖比我睇!原來係扮繩藝既衫既簡便版。🙈唔駛用繩自己綁。仲有兩個精美既乳貼!色情都爆!睇到張相已經有點濕。

男:係未你鐘意既款先?
我抱住:係你鐘意我先鐘意!
剛剛佢都拆完野,收拾好就去左打機!

我當然要試下件新衫!就入左廁所,準備沖涼。順便試下!

件衫真係要用想像力先至著到。好不容易找到掛頸的部分,套左上頸就易好多。胸前有個圓型扣,就分開兩邊好像有繩綁住胸部;背面係一個似bra扣固定,有條繩在肚前方拉到落陰阜似一條細t back包住妹妹。腰間有吊襪帶連埋一齊,我要好似著褲咁將襪帶穿過大腿著上。原來襪帶都係好似繩咁,左右兩條繩綁住大腿。啊!點解我會著d咁既衫?但下面已經缺堤。

好,既然你買得比我,就要負責任!我去衣櫃攞左其他衫,就正式沖涼!著左個件咁難著既衫,著上魚網大腿襪。外面著左一件修身的小西裝外套,膝上百褶裙!西裝外套既領口係胸前既v位,就見到胸前既圓型扣。好!就出廳。似乎男朋友無遇到我立即著。仲一路打緊機。當我企係佢面前,佢嚇到手制都跌埋😝!

男:嚇到吃手手!
我:係你不負責任!你唔係咁掉低我唔理呀!

之後佢就撲倒我係廳,瘋狂的抽插起來!

男:我無預你會即刻著!
我:你買既⋯唔係我⋯想著!
男:咁你又著?
我:我鐘意!每次⋯都要⋯嚇到你!

之後佢好快頂唔順,抽左出黎,要我幫佢口交回下氣。但都係佢自己攪出黎既禍!比平時早了交出了子孫們😛

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-11 08:20 AM 發表 查看引用來源
什麼來的?

放假,幫男朋友去取了個包裹。晚上他返來的時候,我問:什麼來的?之後佢塞左一袋軟林林既東西比我。我打開個袋!一條條繩咁,左拉右拉,又有一個圈。我再問:什麼來的?
男:你鐘意既衫?
我:?衫?明明係得幾條繩!

之後秒懂!突然間塊面紅晒!
我之後扮傻:點著呀?都唔知邊條打邊條?
我係度玩左件「衫」好耐,佢就一路拆緊其他野!
我:攪唔掂,你幫我著!
男:要用少少想像力! ...
什麼款?有無圖呢

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-4-11 10:11 AM 發表 查看引用來源

什麼款?有無圖呢
沒有啊!師兄FF一下吧!😝

終於開餐!但太快完、你滿足嗎?有你這個女友、你男友真性褔!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆