上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  54.0k

裸圍

星期五晚,在家等住男朋友回家一齊去食晚飯。但到佢放工既時間,佢wts 我

男:不用等我,你自己食飯先
我:啊,好啦!

即係男朋友又要OT啦!

我就自己落左街食晚飯,行左一陣超市。買了點菜。等男朋友OT回家不用再捱麥記咁慘吧!

買完菜,食完飯。返屋企打掃沖涼!沖沖下涼,塗緊梘之際,就又想到d壞點子!既然要煮宵夜,不如著埋裸圍!咁樣係未會將一日既疲勞盡消?🥰想下想下,自己又摸了妹妹幾下,唔得啦,濕晒!一定要實行!男朋友一定很驚喜呢!

沖完涼就去找男朋友買給我的小圍裙,水手領的,短少得剛好蓋住神秘的地方!話明裸圍當然係上圍真空!前面的一幅布只係剛剛包到胸前的Lin lin, 側面一看,西半球同東半球完全在圍裙出面!著什麼內褲好呢?找了一條腰位兩邊打結的,一拉就可以全條內褲滑下!著圍裙就要襯番女僕的襪,穿了一對大腿襪,是lace襪頭,但襪是棉質的!同女僕的裝扮剛好配合!

穿好了!感覺內褲已經濕了不少,又自戀DIY了一下!幻想緊男朋友回來見我在煮食,見到我著裸圍的驚訝表情!😝

到了差不多佢應該要放工的時間。因為就快尾班車。wts 仲未有反應!我忍不住wts左佢:

我:回來沒?就快要尾車?
男:我今晚不回來了!在公司通頂!
我:下!很不順利嗎?
男:不是,都算順利。但我做完呢度應該都要半夜。不要等我啦!你早點睡啦!
我:啊!好的,你加油啦。明天盡早回!
男:😘晚安

😭😭😭😭😭😭😭計劃居然失敗了!這晚變了獨守空圍!

之後換番衫,收拾好菜,乖乖地上床睡了!😭

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-6 01:33 AM 發表 查看引用來源
裸圍

星期五晚,在家等住男朋友回家一齊去食晚飯。但到佢放工既時間,佢wts 我

即係男朋友又要OT啦!

我就自己落左街食晚飯,行左一陣超市。買了點菜。等男朋友OT回家不用再捱麥記咁慘吧!

買完菜,食完飯。返屋企打掃沖涼!沖沖下涼,塗緊梘之際,就又想到d壞點子!既然要煮宵夜,不如著埋裸圍!咁樣係未會將一日既疲勞盡消?🥰想下想 ...
嘥料

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-6 01:33 AM 發表 查看引用來源
裸圍

即係男朋友又要OT啦!

買完菜,食完飯。返屋企打掃沖涼!沖沖下涼,塗緊梘之際,就又想到d壞點子!既然要煮宵夜,不如著埋裸圍!咁樣係未會將一日既疲勞盡消?🥰想下想 ...
你應該自拍send比男友,佢飛的都會返嚟

咁大波!正啦
大把野玩

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2019-4-6 01:51 AM 發表 查看引用來源

嘥料
😝!我笑死左!
都唔嘥既,呢招即係可以再用!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-6 01:54 AM 發表 查看引用來源

你應該自拍send比男友,佢飛的都會返嚟
我有自拍架!但佢工作要緊。我send比佢會影響佢!所以最後係無send 到👉👈

引用:
原帖由 俾比 於 2019-4-6 02:09 AM 發表 查看引用來源
咁大波!正啦
大把野玩
謝謝師兄!男朋友喜歡玩腿多😛

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-6 07:54 AM 發表 查看引用來源

我有自拍架!但佢工作要緊。我send比佢會影響佢!所以最後係無send 到👉👈
好體貼,下次再玩過

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-6 07:55 AM 發表 查看引用來源

好可惜
大波都唔識玩

放波波相同腳腳相,睇吓腳係咪真係咁吸引:smile_30:
引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-6 07:55 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆