上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  54.0k

引用:
原帖由 andyqqb 於 2019-3-31 10:44 AM 發表 查看引用來源
Morning Q真爽!做你男友真幸褔,有個善解人意的女友
如果除左呢方面,其他時間脾氣都好差呢?😝

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2019-3-31 11:06 AM 發表 查看引用來源

3次?
18-22個陣就得既!而家兩次都攞我老命🙈

脾氣差唔緊要、同你做時大大力屌、你開心時、你男友又過癮

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-31 09:30 AM 發表 查看引用來源
Morning Q

難得週末一齊放假,朝早起床去了廁所。唔!不如攪攪驚喜環節!於是靜靜雞攞左新買的絲質連身褲,大露背去廁所沖個靚涼再返上床訓先!男朋友通常一睡了就不醒人事,我沖完涼,用手整濕埋自己,佢都仲係未轉身!好野!計劃成功了一半!

到了9點幾,平時放假佢都係差不多這時候起床去一去廁所,按兩按手機。最近佢有一起床來抱抱我既習慣,而且會伸手入我的被內摷我。🥰佢一醒左,我感覺到佢隻手伸 ...
已經好耐冇 morning Q lu

so jealous :smile_42:

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-3-31 04:43 PM 發表 查看引用來源

已經好耐冇 morning Q lu

so jealous :smile_42:
我都好耐無啦!呢單應該一年半載前😝

引用:
原帖由 andyqqb 於 2019-3-31 04:19 PM 發表 查看引用來源
脾氣差唔緊要、同你做時大大力屌、你開心時、你男友又過癮
我對住佢係發唔出脾氣!我全部朋友都話我係模範女友(當然佢地唔知我地既性事!😝)

Morning  Q 男人枝嘢特別硬架 !! :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-3-31 08:07 PM 發表 查看引用來源
Morning  Q 男人枝嘢特別硬架 !! :smile_47: :smile_47: :smile_47:
我都覺得係!但唔係成日一齊放假!🙈

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-31 07:44 PM 發表 查看引用來源

我都好耐無啦!呢單應該一年半載前😝
咁有冇 d 呢期少少 ga

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-4-1 01:51 AM 發表 查看引用來源

咁有冇 d 呢期少少 ga
過左情人節之後都無做過!所以要寫文回味一下😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆