上一頁下一頁
發新話題

分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物

收藏  |  訂閱
79  42.8k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

支持咁正POST。睇到我硬左。

之後有上床⋯⋯HAHA 

已經唔關介唔介意事,我其實就幾享受服侍對方,好鍾意錫對方等等HAHA

呢個係新ac,唔會覆pm,不過發現原來個個都係用WeChat?! 我係冇用其他通訊app的(v7係第一次聽lol)

分手之後係有啲睇開咗,覺得個對象唔係男朋友又點
但我覺得同fd做都還可以 (遑論Ryan係對我有意思嘅fd) sp呢樣嘢就好似會難啲呀HAHA~~ 就算俾gg我都冇辦法,呢個真係我既真實諗法

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2019-5-4 12:46 PM 發表 查看引用來源
你訓係床邊頭向下,你個口同喉嚨成左一條直線,咁樣插得最深喉架,試下啦
oh wow 我諗我明你講乜,有機會可以試吓,但係呢個姿勢好似hold得唔耐HAHA

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-5 12:08 AM 發表 查看引用來源
之後有上床⋯⋯HAHA 

已經唔關介唔介意事,我其實就幾享受服侍對方,好鍾意錫對方等等HAHA

呢個係新ac,唔會覆pm,不過發現原來個個都係用WeChat?! 我係冇用其他通訊app的(v7係第一次聽lol)

分手之後係有啲睇開咗,覺得個對象唔係男朋友又點
但我覺得同fd做都還可以 (遑論Ryan係對我有意思嘅fd) sp呢樣嘢就好似會難啲呀HAHA~~ 就算俾gg我都冇辦法 ...
之後上床係口爆完繼續定下次?
伸埋入unun磨又入少少龜頭感覺好爽

點解你地唔一齊呀 ? 

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2019-5-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

之後上床係口爆完繼續定下次?
伸埋入unun磨又入少少龜頭感覺好爽
下次,因為冇Dom
同埋我想吊下佢隱同埋等佢主動話要😂

引用:
原帖由 add770711 於 2019-5-5 01:58 AM 發表 查看引用來源
點解你地唔一齊呀 ? 
見過鬼怕黑,呢條友個底都幾花HAHA

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-5 02:27 PM 發表 查看引用來源

花花公子唔係更加吸引咩?
難道你唔想征服他?

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-5 02:27 PM 發表 查看引用來源

希望你可以令呢個男仔從良
good luck 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆