上一頁下一頁
發新話題

無啦啦變左上司嘅專屬淫秘書 update #36 #71 #119

收藏  |  訂閱
150  97.9k

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 23:21 發表 查看引用來源
今日想同大家分享我係新公司嘅事

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
寫得好有水準,點會唔支持你呢
Dream sec ^^~

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 11:21 PM 發表 查看引用來源

簡單咁交代下背景先啦,冇興趣嘅師兄師姐可以skip咗呢part啦哈哈😆
而家呢份工做咗大約半年,係我上一份工嘅上司介紹我嚟。我一路以嚟都係個秘書上一份工要服侍兩個老細,一男一女。男嘅好好女嘅好難頂,所以男老細離開公司冇耐,我都辭埋職。男老細咁啱佢朋友又搵緊秘書就介紹咗我入去做。新老細Sean係馬來西亞人嚟咗香港10幾年,37歲唔算靚仔但身材好fit,大隻 ...
支持!一早睇到硬硬地!

淫蕩秘書絕對係老闆最愛

我都想有個好似你咁淫的秘書

哈哈,真係够淫

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-1 11:21 PM 發表 查看引用來源

Support 師兄,十分令人羨慕有個淫賤女秘書,工作會特別醒神👍🏻

引用:

正啦!有預計地食左老闆!水口係咁開,妹妹係咁緊夾,仲有補品滋潤,🥰
被私有化係公司囉

之後有無係公司做啊?

引用:
原帖由 integra9090 於 2019-3-1 11:35 PM 發表 查看引用來源
其實你你想食佢好耐 haha
都係嘅,日日翻工見佢著恤衫都好似就爆褸,又係事業有成嘅男人。所以都有幻想過俾佢搞 哈哈

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2019-3-2 12:23 AM 發表 查看引用來源
有冇見客ge衣著圖先...

幫老細舒服完有冇人工加先
下次有機會影上嚟俾大家睇^_^
加人工就冇,不過因為咁工作安排上有變動,會再寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆