上一頁下一頁
發新話題

返唔到去以前,愛惜你既phonesex partner

收藏  |  訂閱
120  14.5k

引用:
原帖由 jachan226 於 2018-5-2 01:40 AM 發表 查看引用來源
好可惜!
細個時都有phonesex partner, 好開心。
人大左已經好少玩了
而家又咁容易起底,唔敢立亂俾電話number人

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-2 08:04 AM 發表 查看引用來源

其實換位諗吓咪知點解對方cut你線囉⋯⋯下次唔好啦,90%女仔最憎人比人叫「臭西」
哈哈,玩得太多年就失曬手
以後都會睇定先,見佢鐘意先講:smile_55:

引用:
原帖由 jachan226 於 2018-5-2 01:40 AM 發表 查看引用來源
好可惜!
細個時都有phonesex partner, 好開心。
人大左已經好少玩了
係呀,個時真係好開心又爽又期待下次再玩
試過玩唔到而唔開心,依家就真係少曬依種感覺

引用:
原帖由 funyeung 於 2018-5-2 04:20 PM 發表 查看引用來源
我都想有個穩定又岩傾既ps
加油!

引用:
原帖由 patrick.c 於 2018-5-2 04:31 PM 發表 查看引用來源
我而家得返1個師姐會PHONESEX+開CAM玩
仲會開cam真係好難搵到,好好珍惜

引用:
原帖由 柳繁 於 2018-5-2 04:54 PM 發表 查看引用來源
高中時期有個kind of phonesex partner
讀一等一女校嘅,但係會凌晨3點打過黎話想要
諗起都變態,不過當時係有D鍾意佢嘅
通常介乎訓著同清醒中間講兩句,慢慢就不了了之
而家都好少聯絡
我都有!通常都係依個時間打來
一聽電話就知又係佢,又想要:smile_44:

引用:
原帖由 yumyumyumgal 於 2018-5-2 06:46 PM 發表 查看引用來源

而家又咁容易起底,唔敢立亂俾電話number人
係呀,以前真係安心好多!

依家好少人鐘意玩純愛
成日都鐘意爆粗同role play

Phonesex 同 ML 真係唔同,ML 唔多唔少屬於必須嘅,如早個女仔唔同你地啲Ching ML 我諗轉頭你會分手,但 phonesex 就有無都得,同時濫啲都可以,同呢個玩完第日同第二個玩,除非係玩家啦ML 嘅玩就無可能啦,玩果陣PS可以大胆啲,粗爆都得,但我唔like做奴,但ML就緊係要溫柔啦。所以,真係有分别的。

引用:
原帖由 clemskl 於 2018-5-4 12:29 AM 發表 查看引用來源
依家好少人鐘意玩純愛
成日都鐘意爆粗同role play
某程到係phonesex爆粗會刺激好多
有d女仔對d刺激既情節會聽到濕曬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆