上一頁下一頁
發新話題

淫女事件簿(20/05已更新14頁)

收藏  |  訂閱
203  48.5k

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-5-4 04:18 AM 發表 查看引用來源
小妹要返shift ga?
係吖

13. 厲害的大叔

今日起身又遲咗,約咗大巴9點係油麻地等,點知訓到7點45先起身,大巴係一個肥肥地個有啲肌肉既大叔。

盡趕之後0930終於出到去油麻地,大巴見到我好開心咁一齊上去御花園。

上到房,我仲禁下電話,回下信息,咁灘咗係床邊。
依個時候,大巴既手就開始係我胸前游走,游到去肚之後,再游番上去。
再黎多次既時候,佢游上去既時候將手放入衫裹面,再游上去。
我比大巴既手直接接觸皮膚,就開始好興奮,電話都禁吾到。
我開始有反應之後,大巴開始拉開我啲衫,我得番個bar係佢面前,佢開始錫我身體。

我都有回應既声音,「嗯…嗯…」,但係大巴連bar都拉起一下啜洛黎我粒linlin度既時候,我「呀!」咗出黎。
依排吾係日日有搞,一搞就比平時興奮。
當然我仲係大巴既愛撫,興奮中既時候,佢除咗我條褲,仲除埋自己啲衫,開始攻擊我既小穴,比大巴咁攻擊法我小穴既淫水開始流出,但因為有護墊,所以無流出黎。
大巴摸咗一陣,就將手伸入去,直接摸我豆豆,依下我興奮到震吖!

大巴摸我小穴知道我濕哂,就用手指溫柔咁插入去,依個時候都已經有少少水声。
大巴見我水多成咁,竟然除晒大家既所有衫,個頭伸去豆豆位。

其實我本身吾太中意比人錫豆豆,但大巴係我最敏感既時候錫,我竟然覺得好正。
之後我見大巴上咗床,跪咗係度,我個人打側身幫大巴含,佢係我幫佢含既時候lam我豆豆,黎咗個側身69。

前戲差吾多,大巴就開始用男上插我,我本身念住男上就算點正,都吾多會高潮,點知大巴係咁又快又慢咁插我既時候,我竟然高潮咗3次,當然我所講既高潮未到去攰到吾識郁果中。

可能係大巴攰啦,又可能係佢想我女上,總之佢就同我講坐上去。就係我坐之前,大巴話「含陣先坐」,我好似收到指令一樣,好乖咁含住依條插過我小穴既肉棒。
最近有練過深喉,今次就試係大巴身上,我記得吾可以不停咁深,要好似幾淺1深咁,我聽到佢深呼吸,我知我係佢身上係成功咗。
之後先就坐上去,用3個角度去搖,爬住搖,坐直搖同身向少少後咁搖。最後用爬住搖既方法,大巴大大力咁向上插我,我感覺到暖暖既液體射向陰道既深處。

之後我哋去咗沖涼,就休息咗一陣。

因為攬住大巴休息,所以肉棒既狀態非常清楚,大約10分中之後,大巴再硬起來了,我依啲係見硬咗就會立刻含架。
含到大巴條肉棒,彈下彈下,我知係時候啦,我就坐上去。
本身我念住要磨啲水出先入,原來吾洗,想磨果下己經感覺到好多水,可以直入啦。
我念都吾念就坐洛去,好想佢不停咁填滿我既小穴。
就係咁坐咗大巴15分鐘,就換男上,今次大巴用男上插到射晒入去。

好滿足吖!2次都係30分鐘大約,但我總共黎咗10次有多,之後番到家攰到訓咗成個下午。

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-23 08:43 AM 發表 查看引用來源

唔係港期好臭。好以前唔知啲咩咁架。我都唔知點解釋中意聞。。。:smile_13:
咁師妹你唔食埋一份既?最喜歡女人食煙

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

我怕pk
怕唔到咁多既

引用:
原帖由 影姬 於 2019-5-11 10:37 PM 發表 查看引用來源
13. 厲害的大叔

今日起身又遲咗,約咗大巴9點係油麻地等,點知訓到7點45先起身,大巴係一個肥肥地個有啲肌肉既大叔。

盡趕之後0930終於出到去油麻地,大巴見到我好開心咁一齊上去御花園。

依個時候,大巴既手就開始係我胸前游走,游到去肚之後,再游番上去。
再黎多次既時候,佢游上去既時候將手放入衫 ...
做完爱 吊完洞 女人特別好訓 ! 証明師姐果時好享受

引用:
原帖由 影姬 於 2019-5-11 10:37 PM 發表 查看引用來源
13. 厲害的大叔

再黎多次既時候,佢游上去既時候 ...
師妹唔想同我玩:'):')

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-5-12 08:40 AM 發表 查看引用來源

師妹唔想同我玩:'):')
:smile_35::smile_35:吾明…

14.食得飽既小鮮肉(1)

12/5/2019

今早收工之後,約咗小力去睇戲,我第一次同吾係男友既男性去睇電影,感覺好緊張因為我睇戲果時會好煩。
睇完戲我哋行咗去油麻地,去番御花園。

小力係個185高既男人,對於我依個得145既女人黎黎,身高差真係好興奮。
沖涼幫佢洗大肉棒既時候,我就知今日先一定會飽,粗大長硬都夠晒。一上到床,我一定要含住小力既大肉棒,先lam下棒身,lam個頭,係馬眼位不住咁掃,含住個頭,一路含一路掃下馬眼位。一下咁深喉,去到喉嚨頂既時候,吾郁但條脷掃下肉棒位,深喉咗幾下我已經感覺到,小力耐力應該好勁。
之後小力禁我洛床,大肉棒一掂到我陰道出而,佢嘩咗一声,因為我小穴係幫佢深喉既過程中己經出哂水。
小力一下就插入我既身體裹面,我依次真係不停咁叫之外,應吾到任何野,男上既頭幾分鐘小力都有就住黎插,但係我吾滿足佢只係每一下插入頂到最上,我中意比人大大力插,插到我大叫,我用自己既腰力,係佢每次撞入既時候再撞大力啲。
之後小力見我承受到,就開始大力咁插入,大力咁屌我,我直頭比佢插到念吾到野。
之後我要求女上,我一坐上去用小穴念住磨下小力,點知同為比較多水,一下就插咗入去。好長,每一下坐入,都令我收縮,我盡量去放鬆陰道,每一下都係另一個感覺既高峰。
狗仔係令我最興奮既,我直頭比小力插到差啲爬吾住,訓咗係度,佢不停既大力撞擊,真係令我不停咁高潮。
係小力想射果下,佢既速度同撞入既力度,直頭令我馴服係佢之下。

之後隔咗大約15分鐘,再黎多次,依餐真係夠飽, 欲罷不能。

Ps:依個小鮮肉真係想長食,好有男友感,回氣又快,又夠耐力同攻擊力,希望維持到啦!

即刻飽哂啦

每次睇到師妹啲文都硬曬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆