上一頁下一頁
發新話題

中女分享 #254更新

收藏  |  訂閱
312  54.0k

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-30 12:21 AM 發表 查看引用來源

我唔覺得係!男人覺得有肚腩就起唔到機!所以我一定唔係你想像之中咁😝
你有肚腩 ?
小肚都 ok :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-30 09:21 AM 發表 查看引用來源

每日都著裙,但唔係每日都著絲襪
著裙已經加分配對靚鞋就 good

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2019-3-30 12:52 PM 發表 查看引用來源

你地試過最多一晚多少次?
你估下!

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-3-30 02:12 PM 發表 查看引用來源

你有肚腩 ?
小肚都 ok :smile_13::smile_13:
米芝連!問你怕未😝

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-3-30 02:13 PM 發表 查看引用來源

著裙已經加分配對靚鞋就 good
我有時會著波鞋!咁樣扮young d

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-30 05:01 PM 發表 查看引用來源

我有時會著波鞋!咁樣扮young d
唔贊成
Lady 就應該著 Lady heels
波鞋係中學生先著 :smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-3-31 01:08 AM 發表 查看引用來源

唔贊成
Lady 就應該著 Lady heels
波鞋係中學生先著 :smile_34::smile_34:
放假就會著既。返工走難般。好難著得咁lady😝😝😝

Morning Q

難得週末一齊放假,朝早起床去了廁所。唔!不如攪攪驚喜環節!於是靜靜雞攞左新買的絲質連身褲,大露背去廁所沖個靚涼再返上床訓先!男朋友通常一睡了就不醒人事,我沖完涼,用手整濕埋自己,佢都仲係未轉身!好野!計劃成功了一半!

到了9點幾,平時放假佢都係差不多這時候起床去一去廁所,按兩按手機。最近佢有一起床來抱抱我既習慣,而且會伸手入我的被內摷我。🥰佢一醒左,我感覺到佢隻手伸入我張被,從後面抱過黎!跟住手遲疑了一下,就係我胸前摸我的Lin, 我即是扮剛醒啦。

我:怎麼了?
男:你⋯⋯琴晚明明唔係咁訓覺架?
(平時我係著棉質普通的睡衣訓覺)
我:咁你鐘唔鐘意?
男朋友立即揭開張被,由頭到腳望了一次

男:呢套幾時買架?
我:我上網自己買架,點呀,o唔ok?
佢已經攻緊我下面,佢應該扯到行晒!

我:入黎呀!
男:唔得呀,好急呀。去左廁所先!

神於是神速跳左落床去廁所同沖涼

果然好精神,返黎之後用佢支捧濕濕的打我塊面!
我:濕晒啦!
佢就立即跳上床,拉左我起身
男:自己想要就坐上黎

我有點不忿氣!不是你來撲倒我嗎?好,就要坐爆你!

一坐上去我一下就入了,好濕啦,好順利就入到,我開始動,太有精神啦!好快就大叫呻吟,佢伸手扶住我條腰,我就不斷chok佢,我拉佢對手揸我波波。我叫得更大聲啦!突然間佢拉停我!個樣好辛苦咁!我應該就坐爆佢啦😆

之後佢抱住我,一個反身,將我壓左落床,轉左男上開始插我。下面水聲不絕。

男:好餓咩?你幾時換衫架?
我:今朝起床去廁所個陣!鐘唔鐘意?
男:你話呢?
之後更加大力插我!

再換左後入,佢用手伸入我個咀,拉住我條脷
我:辛苦!(講得不太清楚)
男:邊個叫你咁唔乖?
我:我好乖呀!都無做過d咩(依然唔係好知自己講咩)
男:以後都要乖乖地,知唔知?

之後再插多左一陣,就出了!又成身汗,要再去沖涼了!❤️

Morning Q真爽!做你男友真幸褔,有個善解人意的女友

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-3-30 05:00 PM 發表 查看引用來源

你估下!
3次?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆