上一頁下一頁
發新話題

淫女事件簿(20/05已更新14頁)

收藏  |  訂閱
203  48.6k

油麻地 這兩間 炮房
我也經常和 Sps 和 SLs 去

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-30 04:44 PM 發表 查看引用來源
11. 好粗既對手…

28/04

大曹係我係一個群組識既人,傾咗依個群組1至2日,今朝約咗大曹係油麻地既御花園,1015分係地鐵站出口等,就一齊上去。
上到去個牙姐問我哋囉身分證睇,我當時都吾知係開心吾開心。

入到房,我覺得有啲尷尬因為對方都算係靚仔一名,我對住依啲完全係吾知點開始好,就係依個時候大曹就係後面攬住先,雙手直接就放係我既波波上面先係摸下摸下,再揸洛去。
...
唔知有冇機會同師姊切磋切磋呢🤤🤤

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-30 04:44 PM 發表 查看引用來源
11. 好粗既對手…

28/04

大曹係我係一個群組識既人,傾咗依個群組1至2日,今朝約咗大曹係油麻地既御花園,1015分係地鐵站出口等,就一齊上去。
上到去個牙姐問我哋囉身分證睇,我當時都吾知係開心吾開心。

入到房,我覺得有啲尷尬因為對方都算係靚仔一名,我對住依啲完全係吾知點開始好,就係依個時候大曹就係後面攬住先,雙手直接就放係我既波波上面先係摸下摸下, ...
我又想用我條粗肉腸插入你妹妹度內射:smile_47::smile_47:

12.M? 開菊花?

30/04/2019

今朝放工收到電話,小保打比我問我得吾得閒,本身好攰想推,但突然又好想要。
0745大家到咗油麻地出口等,去御花園。
上到房各自除衫沖涼,小保入咗沖涼房先,我跟住入去既時候突然後面有人攬住我,我嚇咗一跳。

之後係沖涼房小保攬住我就鍚洛黎,我立刻比回應佢,攬番住佢脷疊脷。
小保一路沖涼一路幫我搓個身,最後隻手洛到去個西度,佢手開始摸洛去外陰未有水,佢就伸入內陰,水開洛出黎。
之後小保又攬住我錫咗一陣,隻手指開始唔安份咁係菊花門口按咗幾下,手指就插入去,我立刻夾住,佢好溫柔咁同我講放鬆,佢洛咗番梘係手就開始進攻。
小保都感覺得到我係第一次,先用一隻手指,再用2隻手指,佢見我未叫痛就洗下手再渣梘,3指齊下,我終於開始有痛既感覺,但未到極限我都仲係忍得住果種痛,依種痛係有快感既,但當小保再伸入啲,我真痛極限既痛,佢終於放過我。

出到去上床既時候,小保話要熄咗燈。
之後小保訓上床比我含佢,佢睇洛去吾算太粗太長,我覺得我可以吹爆,好有信心。
我好用心咁lam下馬眼,含住肉棒個頭,慢慢含洛去想食哂成條,但當去到喉嚨深處肉棒明顯粗咗少少同長咗啲,我強迫自已要吞晒佢,但真係差少少。
依個時間小保突然出手禁住我個頭,出出入入幾下,感覺呼吸吾到,我就吐番出黎。之後2至3次都係咁,小保就叫我坐上去,入咗之後插咗一陣就吾少少走咗出黎。
我好想小保快啲插番入黎,佢係我聽邊話「如果再走多次出黎,就吾再插你」,聽到佢咁講我特然好興奮又緊張,每一下都好小心咁出入。
小保見我小心到收緊個小穴,佢突然用腰力係咁抽插我下面,女上雖然話女仔用力,但其實男仔想要既速度同深度都會自己用力做。
比小保咁插法我個人不其然咁向後禁住佢隻腳,點知因為興奮得制又走咗位。
我立刻想入番,點知比小保捉住講
小保「講咗要出黎就無」
我「吾好…我吾會啦…比我啦」
小保「條野軟咗。同我含番硬佢…」
我立刻就去含,可能因為熄咗燈,我無之前果啲顧忌,一下就含洛去,為求快啲硬番,比佢繼續屌我。

硬咗之後小保就要我爬係度,後入我,我比佢插到我直接高潮咗一次。
小保見我高潮咗就要我含住佢,我一含到底佢竟然吾比我吐番出黎,係咁禁住我個頭,無耐就開始呼吸吾到,我好大力先推開佢,果下只知要呼吸,但吸吾夠幾下,佢就再黎,今次時間再長少少,我真係有窒息既感覺,再一次推開佢。
小保先問我有無事,我話直係呼吸吾到,佢有同我講sorry, 我話無事,其實我除咗呼吸吾到辛苦之外仲感覺到既係,好正。
之後,小保再一次禁我係床,男上咁插我,我比之前更high, 只係想佢吾好停咁屌我,之後小保就射咗。

小保話好攰,見我訓咗係度,就問我係米都無晒力,我只係話頭先真係唞唔到氣,不過我好細声咁話咗句「不過真係好正」,吾知佢聽吾聽到!

之後訓咗30至40分鐘,再黎多次就走lu!

Ps:今次真係菊花既第一次都比埋人…如果有機會都想同佢搞多次…

多謝分享!下次買定花生,睇你玩!

引用:
原帖由 影姬 於 2019-5-1 10:35 PM 發表 查看引用來源
12.M? 開菊花?

30/04/2019

今朝放工收到電話,小保打比我問我得吾得閒,本身好攰想推,但突然又好想要。
上到房各自除衫沖涼,小保入咗沖涼房先,我跟住入去既時候突然後面有人攬住我,我嚇咗一跳。

之後係沖涼房小保攬住我就鍚洛黎,我立刻比回應佢,攬番住佢脷疊脷。
小保一路沖涼一路幫我搓個身,最後隻手洛到去個西度,佢 ...
都未算真係爆菊,有機會真插包妳玩上癮!

引用:
原帖由 影姬 於 2019-5-1 10:35 PM 發表 查看引用來源
12.M? 開菊花?

30/04/2019

小保一路沖涼一路幫我搓個身,最後隻手洛到去個西度,佢 ...
我暫時接受唔到菊花住😅

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-24 12:34 AM 發表 查看引用來源

推油…米會不停打震…係咁出水…係不得之了:smile_30:
有點混亂了

有幾多個男人之間,數學問題

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

小妹要返shift ga?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆