上一頁下一頁
發新話題

淫女事件簿(20/05已更新14頁)

收藏  |  訂閱
203  48.5k

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-22 10:34 PM 發表 查看引用來源

要吖...等人有時間先有得約吖麻!!:smile_40:
等我黎約下你先 XD

按摩手下慾火上身(回憶)
今晚突然念起,幾個月前一個收工既晚上...

今日收工本身念住直接番家,但大寺叫我等埋佢,佢有車可以車我番家。我就坐係更衣室等佢,10點大寺終於到了,一上車大寺就問我住邊吖。講咗之後,我大十寺就開車,我就念講咩好,依個時間腰痛,
我「今朝女上太耐,條腰好痛吖。」
大寺「緊係用錯力啦,等我幫你按下。」
我「好吖」
佢單手幫我按,單手開車,係危險咗啲,但佢禁第一下我就舒服到叫正吖。
我等一時間係夾一夾腳,感覺到自己好想要。但我無好主動咁講想要,靜係話「你按得我好舒服,如果你雙手一齊按一定好正。」如事者大寺就一路開車送我番家,時不時幫我按幾下,每次佢一按洛黎我都會好hi, 同好爽。
去到家附近,大寺開始搵啲無人既位,佢話搵個無人既位專心咁幫你按下,等你無咁痛。其實我估大家都心裹有數會發生咩事,我只係講咗句好,就開始幻想大寺既手由我背後游走,上到下去腰部再大力咁按洛去。
終於搵到個位算做無人既,大寺就叫我個人反轉,佢隻手隔住件衫由頸位到膊頭,再一直咁按洛去腰位,大力少少咁按下腰,之後大寺話隔住件衫按吾太好,就拉高件衫。我當時仲好主動咁除埋bar扣,大寺好似有啲明我想做咩,就要開始按,膊頭到背,按咗幾下背隻手就有啲吾安份掃下波邊,又扮無野咁繼續按,來來回回幾次,我開始有啲反應,個人會係大寺掃波面既時候趷起等可以掃洛啲去埋lin lin位。掃咗lin lin 幾次大寺都估到我仲人開始着,就真接揸洛但波到,左右開工。好快我就係大寺手下就成個人着晒,手開始伸向大寺既肉棒,一摸就發現其實佢都已經硬咗。大寺見我咁有反應就坐番自己位,我就轉個人去佢度不停咁掃肉棒,除埋大寺條褲我個口己經自動咁申去佢既肉棒度。先係食下馬眼水,再在龜頭打圈,用口係龜頭位置不停咁出入,再不經意咁一下含到最尾。本身已經硬咗既肉棒,開始有少少抽搐,又大咗少少,再用脷lam 住條野,出出入入,當我覺得夠硬,我就唔理咩事坐咗上去先講,點知騎咗一陣,有架車突然開上黎,嚇到我縮番自己位,又一架揾到食野既人車。
突然大寺話「今次到依度先啦,我送你番家,下次再要過。」我唯有不情願咁着番衫,等佢車我番家。
希望快啲可以真係食到大寺。

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-21 04:20 PM 發表 查看引用來源

唔食。。但中意煙味。。要港期
點解既?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-23 03:35 AM 發表 查看引用來源

點解既?
唔係港期好臭。好以前唔知啲咩咁架。我都唔知點解釋中意聞。。。:smile_13:

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-23 03:35 AM 發表 查看引用來源

點解既?
大野=大支嘢,大鬥=大兜,大寺=大痔?

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-4-23 08:51 AM 發表 查看引用來源

大野=大支嘢,大鬥=大兜,大寺=大痔?
大寺係因為佢同我未做哂洛。去又忍得住唔比我再搞:smile_13:。寺廟個寺

寫得好好,一次過追晒, 真係好正,好多SP喎

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-4-23 09:58 AM 發表 查看引用來源
寫得好好,一次過追晒, 真係好正,好多SP喎
咁勁…一次過追?

係呀,寫得咁好,停唔到手, 要大大力推先得
引用:
原帖由 影姬 於 23/4/2019 10:27 AM 發表 查看引用來源

咁勁…一次過追?

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-4-23 10:39 AM 發表 查看引用來源
係呀,寫得咁好,停唔到手, 要大大力推先得
:smile_40:多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆