上一頁下一頁
發新話題

無啦啦變左上司嘅專屬淫秘書 update #36 #71 #119

收藏  |  訂閱
150  97.9k

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-4 10:25 PM 發表 查看引用來源

即係佢特登痾係我口到?😳
ㄧ定要出力先谷到出嚟,唔會話含含吓忍唔住標尿囉!忍唔住口爆就會!

引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2019-3-5 02:18 AM 發表 查看引用來源
師姐, 我記得睇過你分享過大學時既淫亂經歷呀
一如以往地咁好J
作者可否再分享連結?謝謝

淨係睇住你個POST同張相,已經可以J出幾次,師姐實在太正

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-4 10:26 PM 發表 查看引用來源

緊係有,不過係同其他人,呢個老細暫時未試過
好Q知男人d爱好

引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2019-3-5 02:18 AM 發表 查看引用來源
師姐, 我記得睇過你分享過大學時既淫亂經歷呀
一如以往地咁好J
嘩,師兄你好叻呀竟然記得😍😍
好感動😭😭😭

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-5 09:16 AM 發表 查看引用來源

作者可否再分享連結?謝謝
我都唔識點揾翻sor 😂

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-5 07:25 PM 發表 查看引用來源

我都唔識點揾翻sor 😂
Google大法都找不到,可惜

引用:
原帖由 lootedb 於 2019-3-5 07:24 PM 發表 查看引用來源

嘩,師兄你好叻呀竟然記得😍😍
好感動😭😭😭
E份文 有冇得在post 過?

如冇意外應該係最後一個post啦
嗰次之後都有keep住去佢個私竇到搞左幾次
詳細就唔講了冇咩特別

今次想分享係公司佢間房到發生嘅事,不過好短
有日佢要同幾個人conference call
我嘅責任就係同佢set好曬啲嘢啦
嗰陣未夠鐘開call,間房得我同佢,好自然我地又攬下錫下
錫錫下我都濕左,佢又硬左,我就跪左係佢枱底,拎左佢條野出嚟含
個感覺好刺激,因為會好想呢個時候有人敲門,我繼續含佢,佢就要扮曬冇野咁
不要可惜竟然冇人入嚟揾佢
夠鐘開call佢示意我唔好玩啦,我就緊係冇理啦
我用盡全力所有技巧同佢含
輕輕奶龜頭,用條脷打轉,又成條奶下,又深喉下
我feel到佢完全專心唔到開call,佢係上面抖大氣咁ok,唔...冇聽到佢俾過任何有用嘅意見😂

原來男人俾人含緊係好難專心做其他野
佢收左線之後捉住我話: 你搞到我硬曬就想走?
Me: 你唔係諗住喺度搞呀嘛?隨時有人入嚟搵你嫁喎
S: 點解唔得?你都夠膽幫我含啦
Me: 唔好玩啦,收工去你到先玩好冇?
S: 唔得!我依家咁樣做唔到其他嘢
Me: 好啦咁,一人讓一步
我緊係唔敢同佢係房度搞啦,不過其實我覺得佢都唔敢,佢想玩下我姐我估
我跪返低係枱底,佢坐係張凳度,然後繼續落力含
最後佢口爆左我。

多謝大家睇晒我嘅分享,希望你哋都睇得開心啦
我份工其實都幾忙,呢排都幾攰所以唔使再PM我想約我啦
不過如果你哋識得一啲按摩推拿幾好嘅可以PM我話我知,我好想按下但成日驚自己亂去去錯黑店會越按越衰

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-3-5 10:33 PM 發表 查看引用來源

E份文 有冇得在post 過?
我冇留底呀又冇自己收藏個post😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆