老婆做愛幫手摸自己

收藏  |  訂閱
21  2.7k

老婆做愛幫手摸自己

唔知你哋 老婆會唔會好似好老婆咁樣, 做愛嗰陣時 ,佢會幫手摸lin頭 ,我同佢每人一隻手指夾住佢個lin頭 搓下搓下 ,有時我去玩另一邊 ,佢自己 就會用食指同手指公喺度自己玩。

正常到唔正常啦, 我未係人老婆:027:但都會咁做
一係自己抓波波一係執住把頭髮呻吟

其實問題係咁: 男人又中意睇到女伴玩自己, 定係搞o野(包括被插或者含緊)果陣幫你地掃你乳頭多d呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-4-26 07:11 AM 發表 查看引用來源 正常到唔正常啦, 我未係人老婆:027:但都會咁做 一係自己抓波波一係執住把頭髮呻吟

其實問題係咁: 男人又中意睇到女伴玩自己, 定係搞o野(包括被插或者含緊)果陣幫你地掃你乳頭多d呢? ...
我覺得無論係前戲時或屌更時 如果女方識得自動用手玩自己身體每一個部位  多少會比到男方視覺同思想上多一份滿足同刺激  我個人就就好享受女方肯咁玩

引用:
原帖由 oscarwg 於 2019-4-25 16:09 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
唔知你哋 老婆會唔會好似好老婆咁樣, 做愛嗰陣時 ,佢會幫手摸lin頭 ,我同佢每人一隻手指夾住佢個lin頭 搓下搓下 ,有時我去玩另一邊 ,佢自己 就會用食指同手指公喺度自己玩。 ...
太太見你對手已經唔得閒,所以幫吓手囉

係呀 ,老婆主動啲, 做愛時 多啲情趣。 大家都玩得開心

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2019-4-26 11:51 AM 發表 查看引用來源  
太太見你對手已經唔得閒,所以幫吓手囉
應該係因為我一手玩波 一手喺下面 搞佢個窿窿 另外一邊波冇人玩,佢就幫手搓自己另外一邊lin頭止痕。

引用:
原帖由 oscarwg 於 2019-4-26 14:30 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

應該係因為我一手玩波 一手喺下面 搞佢個窿窿 另外一邊波冇人玩,佢就幫手搓自己另外一邊lin頭止痕。
你真係好唔得閒喎😂

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2019-4-26 04:24 PM 發表 查看引用來源  
你真係好唔得閒喎😂
做愛果時,通常男人最忙的😉

咁都好正常啦~~有時我幫BF含緊, 另一隻手就會一邊自慰摸豆豆~~
BF見到話會覺得有視覺享受, 有次忍唔住口爆左

引用:
原帖由 嘉蒂 於 2019-4-27 06:05 PM 發表 查看引用來源 咁都好正常啦~~有時我幫BF含緊, 另一隻手就會一邊自慰摸豆豆~~ BF見到話會覺得有視覺享受, 有次忍唔住口爆左
你個口好勁阿

前往最後回覆