上一頁下一頁
發新話題

我同男友對交換愛侶game睇法 大家一齊討論

收藏  |  訂閱
83  6.0k

引用:
原帖由 yuziirvine 於 2015-3-20 12:11 PM 發表 查看引用來源

有女護士在場,我都係度,但拉埋左見唔到入面。咁我女友之後都話當時醫生好專業,一d鑒介都無
你自己呢? 有冇都覺得"因為醫生所以冇辦法同冇得介意" ?
我都識好多女仔個心態係, 痴線咩, 個個係醫生嘛. 睇晒咪睇晒囉, 冇野呀.
但問佢地如果你有個男仔FRD係醫生, 你又會唔會俾佢睇? 多數都啞左唔答..
我覺得介唔介意人人唔同, 但唔介意既理由係因為對方係"醫生""專業" 係呃自己既說法..

引用:
原帖由 yuziirvine 於 2015-3-20 11:17 AM 發表 查看引用來源

果次我女友腋下有少少腫,醫生按完果度就話check 埋淋巴同乳房有無硬塊咁
咁就叫佢除衫摸了...
出奇地我女友又無咩hard feeling
呢D情況我女友會睇女醫生LU..

引用:
原帖由 GF32c 於 20/3/2015 03:30 PM 發表 查看引用來源

我都識好多女仔個心態係, 痴線咩, 個個係醫生嘛. 睇晒咪睇晒囉, 冇野呀.
但問佢地如果你有個男仔FRD係醫生, 你又會唔會俾佢睇? 多數都啞左唔答..
我覺 ...

引用:
原帖由 GF32c 於 20/3/2015 03:30 PM 發表 查看引用來源

我覺 ...
男醫生都係男人。係男人就會鹹濕。

專業?傻啦。

引用:
原帖由 GF32c 於 2015-3-20 01:30 PM 發表 查看引用來源
我覺 ...
其實我就真係無咩所謂,男女醫生都係人都係專業人事有女護士在場已經無問題喇

不過女仔心態係唔同d架喇

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 02:13 PM 發表 查看引用來源

男醫生都係男人。係男人就會鹹濕。

專業?傻啦。
只要佢當時唔表現到出來,唔影響到女人就無問題喇
話知佢之後想點打飛機

引用:
原帖由 yuziirvine 於 20/3/2015 04:18 PM 發表 查看引用來源
只要佢當時唔表現到出來,唔影響到女人就無問題喇
話知佢之後想點打飛機
正解。

唔知點解,我成日覺得啲男婦產科醫生零舍猥瑣。我係女人,生仔肯定唔搵男醫生。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 03:07 PM 發表 查看引用來源
正解。
唔知點解,我成日覺得啲男婦產科醫生零舍猥瑣。我係女人,生仔肯定唔搵男醫生。
哈,咁我又未同女友遇過男婦產科醫生,佢基本上都一定揾女。不過其實我想像過男婦產科醫生都唔方好玩.....日日對咁多個女人,靚女無病都話啫.....真係對得多隨時性冷感都似

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 03:07 PM 發表 查看引用來源

正解。

我覺得做產科既男人真係睇西睇到冇晒性慾...
個個大肚婆已經唔多會靚.. 仲要肯定醜女多過乜, 黑西牛肺乜都有...
另外我覺得生仔唔搵男醫生都冇用, 我都幾肯定成個場幫你生仔既唔止醫生一個男人..

兩pair人唔換妻
兩pair人共同一處地方同時做
有冇得諗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆