上一頁下一頁
發新話題

我同男友對交換愛侶game睇法 大家一齊討論

收藏  |  訂閱
83  6.0k

我試過同一個ex同佢flat mate 長期3p,後期仲發展到最多5p添,但我可以好肯定佢好愛我,仲想同我結婚,反而係我太貪玩識左第二個男仔...

識得玩,一定玩3p

我都唔知自己係保守定唔保守啦
真係玩唔到3P==
見到囡囡畀人玩 真係覺得佢對我唔住
明明兩個人一齊但幾個人玩
而且  幾P既話 又唔知啲人可能有咩病
出事咪死

呢D野唔好亂試
同SM個D一樣會愈踩愈深
我就接受唔到喇

引用:
原帖由 yuziirvine 於 2015-3-19 10:27 AM 發表 查看引用來源

我女友就係試過有一次唔係睇婦科,都要睇到比個男醫生幫佢驗胸
除晒上面比人揸
我女友睇普通科就冇分男女醫生.
但如果發生你個種情況. 我女友會好堅決咁唔睇算數...
呢樣野我又信.. 佢勁硬頸.
你女友咩事個醫生要渣埋佢個胸?

引用:
原帖由 GF32c 於 2015-3-20 02:21 AM 發表 查看引用來源
我女友睇普通科就冇分男女醫生.
但如果發生你個種情況. 我女友會好堅決咁唔睇算數...
呢樣野我又信.. 佢勁硬頸.
你女友咩事個醫生要渣埋佢個胸?
果次我女友腋下有少少腫,醫生按完果度就話check 埋淋巴同乳房有無硬塊咁
咁就叫佢除衫摸了...
出奇地我女友又無咩hard feeling

引用:
原帖由 yuziirvine 於 20/3/2015 01:17 PM 發表 查看引用來源

果次我女友腋下有少少腫,醫生按完果度就話check 埋淋巴同乳房有無硬塊咁
咁就叫佢除衫摸了...
出奇地我女友又無咩hard feeling
檢查當時有否女護士在場?如果冇,我會覺得奇怪。

但坦白講,喺醫生面前,私隱無可避免要放埋一邊。

接受唔到男醫生檢查,大可開聲,擇日再睇另一位女醫生。

引用:
原帖由 五娘安泰 於 19/3/2015 09:20 PM 發表 查看引用來源
真係玩唔到3P==
出事咪死

引用:
原帖由 五娘安泰 於 19/3/2015 09:20 PM 發表 查看引用來源
真係玩唔到3P==
出事咪死
絕對唔好立亂搵陌生人玩多P。

引用:
原帖由 腸仔包包 於 2015-3-18 03:05 AM 發表 查看引用來源
今日同男友講起交換愛侶game.
於是深入討論
佢認為4P只係一個game, 係包含做愛, 口交 但接受唔到錫, 因為呢樣野係專for伴侶, 係無後果 唔會影響感情 但一定要得到我既同意先得
而我就認為呢個game 可以係除衫, 口 ...
都係幻想下好喇:smile_24:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-20 11:30 AM 發表 查看引用來源
檢查當時有否女護士在場?如果冇,我會覺得奇怪。

但坦白講,喺醫生面前,私隱無可避免要放埋一邊。

接受唔到男醫生檢查,大可開聲,擇日再睇另一位女醫生。
http://n2.hk/d/images/r10/mobi ...
有女護士在場,我都係度,但拉埋左見唔到入面。咁我女友之後都話當時醫生好專業,一d鑒介都無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆