上一頁下一頁
發新話題

我發覺我鍾意睇條女被人插。。。

收藏  |  訂閱
54  6.2k

引用:
原帖由 domygf 於 2015-3-9 04:54 PM 發表 查看引用來源
師兄向呢版都有帖…

好奇問下,師兄碌野有幾細?性能力有幾廢?

我未硬就得1吋,基本上比d鳩毛都遮晒;扯左之後就唔夠4吋,大約3/4部phone4咁!一般5分鐘內就射,如果耐冇射,一分鐘就搞掂,而且一射完就縮到勁 ...
未硬梗係得一吋咁上緊啦,硬咗一隻手指公長啲啲。
有時個袋個縮到唔覺眼,去游水喺更衣室成日俾啲老友笑,仲話要幫下我老婆,話我邊有精架咁個袋

多數一分鐘內射,有次叫雞插咗三四下就射,條靚妹笑到收唔到聲

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-16 01:13 AM 發表 查看引用來源

未硬梗係得一吋咁上緊啦,硬咗一隻手指公長啲啲。
有時個袋個縮到唔覺眼,去游水喺更衣室成日俾啲老友笑,仲話要幫下我老婆,話我邊有精架咁個袋

多數一分鐘內射,有次叫雞插 ...
:smile_o14::smile_o14::smile_o14::smile_o14:

其實喜歡睇真人表演有乜問題?

回覆 41# 的帖子

叫雞比隻雞笑係完全可以滿足到我地呢d人既心態!

隻雞仲要同你/我講,呢細條就唔好拎出黎啦!又快射!番屋企打飛機啦!

引用:
原帖由 domygf 於 2015-3-16 06:17 PM 發表 查看引用來源
叫雞比隻雞笑係完全可以滿足到我地呢d人既心態!

隻雞仲要同你/我講,呢細條就唔好拎出黎啦!又快射!番屋企打飛機啦!
咁佢又無咁講,係笑得勁衰,嘲笑同卑視

ching 我都有咁想法:smile_27:

引用:
原帖由 100q 於 2015-3-16 11:38 PM 發表 查看引用來源
ching 我都有咁想法:smile_27:
咩想法,講清楚啲??

引用:
原帖由 CTBBA 於 2015-3-17 12:24 AM 發表 查看引用來源

咩想法,講清楚啲??

佢可能想同你換妻

唔洗理其他人點諗,你同你partner 鐘意就ok啦

下 但你女朋友佢想唔想加?
講真
咁樣好似唔係幾尊重佢喎
明明條女已經有你一個
又要佢搞第個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆