上一頁下一頁
發新話題

與母女同床

收藏  |  訂閱
73  86.4k

thank you for sharing

引用:
原帖由 spamna 於 2013-2-25 10:03 AM 發表 查看引用來源

我想一次過post上文,所以進度耐少少,而我又前面文加D又改D,睇睇二月尾出住三節文啦?:smile_o06:
經過一輪努力(其實這幾天主要做的事 , 是修改停前寫到爛爆了的部份) , 現在只剩下40行 ,
好彩既話多用5個寫左天就可以完成 ... 預計是兩個星期後吧~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 25-2-2013 17:18 發表 查看引用來源

經過一輪努力(其實這幾天主要做的事 , 是修改停前寫到爛爆了的部份) , 現在只剩下40行 ,
好彩既話多用5個寫左天就可以完成 ... 預計是兩個星期後吧~~
寫寫下編文好長添,寫咗萬六字度啦?其實上年12月開始兩編文同一時間寫,不過當時寫緊娜娜系列故事,完結後再寫,但係又放農曆年假,人懶兩星期,係上星期開始寫文,諗住萬零字完一編短文,寫寫就過萬六字,宜家仲老作寫緊,我快你少少,二月尾出住先,邊出邊寫啦?大家加油啊?

引用:
原帖由 spamna 於 2013-2-25 08:17 PM 發表 查看引用來源

寫寫下編文好長添,寫咗萬六字度啦?其實上年12月開始兩編文同一時間寫,不過當時寫緊娜娜系列故事,完結後再寫,但係又放農曆年假,人懶兩星期,係上星期開始寫文,諗住萬零字完一編短文,寫寫就過萬六字, ...
60000字???
S兄好強啊 , 小弟最長作品也只有不到15000字(而且寫得唔好) ...

另外 , 小弟又有一個壞消息 ... 小弟昨晚打JJ時 , 唔小心擦鎗走火 , 一下子淫亂既內心 ,
變得清心寡 , 所以今日 ... 只好埋首於小弟另一興趣--歷史度拉~~

老實講 , 我唸我寫埋呢9篇 , 我既色文生涯就會完結 ... 因為我年紀都大拉 , 又要翻工 ,
時間其實算足夠 , 但精神己經唔係太應付到寫文 ... 再講 , 近十年睇左太多AV , 人又老左 ,
身體又無以前咁FIT , 其實對性敏感度都下降左 , 搞到唔係咁易投入到去寫 ...

不過 , 我仍然希望以最好狀態去完成呢9篇 ... 所以由上星期開始 , 我每都去跑2KM
(今日會提升到2.5KM) , 希望可以快D回復狀態拉~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2013-2-26 09:55 AM 發表 查看引用來源

60000字???
S兄好強啊 , 小弟最長作品也只有不到15000字(而且寫得唔好) ...

另外 , 小弟又有一個壞消息 ... 小弟昨晚打JJ時 , 唔小心擦鎗走火 , 一下子淫亂既內心 ,
變得清心寡 , 所以今日 ... 只好埋首於小 ...
個個都話唔寫,咁依區真係無以為繼囉
話說回來,盧兄寫色文寫到要練跑 如此的態度都使我很佩服...
其實寫色文真係要有一團火(慾火)嗎 ?

[quote]原帖由 阿克立多依 於 26-2-2013 09:55 發表 查看引用來源

60000字???

變得清心寡 , 所以今日 ... 只好埋首於小 ... [/quote

阿克兄,無六萬字,係萬六,寫色文最緊要身體健康先,我都係佰零字打上去,適當發洩都好,証明機能都無問題?
你同我一樣喎:smile_o06:
睇AV 十9年,:smile_o06:
你有無興趣寫長編故仔呀:smile_o06:

引用:
原帖由 無巧不成書 於 26-2-2013 20:04 發表 查看引用來源

話說回來,盧兄寫色文寫到要練跑 如此的態度都使我很佩服...
無人寫咪貼舊文囉

引用:
原帖由 spamna 於 2013-2-26 08:48 PM 發表 查看引用來源

無人寫咪貼舊文囉
其實都有的 最近睇左篇叫做十年後的舊情..同埋好修士兄果啲都好睇的
仲有一篇奇文大概是轉貼文得幾千字仲要好耐冇update不知怎地卻有200幾推薦都好廢解,或者都要參考下佢寫法?
當然還有等緊spaman兄新作品:smile_o06:

[quote〕

其實都有的 最近睇左篇叫做十年後的舊情..同埋好修士兄果啲都好睇的
仲有一篇奇文大概是轉貼文得幾千字仲要好耐冇update不知怎地卻有200幾推薦都好廢解,或者都要參考下佢寫法?
當然還有等緊spaman兄新 ... [/quote]

如果無意外的話…二月尾上文,今次全新作品,不過我總寫緊結尾,但又中段又加加情又修改,總知好亂…:')

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2013-2-26 08:04 PM 發表 查看引用來源

點解我好似覺比人嘲笑緊咁既 ... :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆