咁突然!

收藏  |  訂閱
29  3.7k

引用:
原帖由 kamkam12480 於 2015-3-21 10:51 AM 發表 查看引用來源
就算真係搵
都搵多一pair啦
起碼滿足到佢又滿足到我

佢又未必得呢…你有心…唸左滿足完佢先啦

痴9線:smile_o04:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-21 11:37 AM 發表 查看引用來源
痴9線:smile_o04:
點解?

引用:
原帖由 kamkam12480 於 2015-3-21 11:43 AM 發表 查看引用來源

點解?

:smile_o07::smile_o07: 咁都要問點解, 無得救

:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

其實都幾矛盾…
雖然我都未衝破到要睇住人搞自己條女
但係試問有邊個男人唔想試下雙飛
未試過果個只係冇機會,唔敢試
點解女人又唔可以有依個諗法

:smile_o16:  咁拍拖黎把撚咩

引用:
原帖由 kamkam12480 於 2015-3-21 12:07 PM 發表 查看引用來源
其實都幾矛盾…
雖然我都未衝破到要睇住人搞自己條女
但係試問有邊個男人唔想試下雙飛
未試過果個只係冇機會,唔敢試
點解女人又唔可以有依個諗法

師兄, 睇左你個 post 建議你可以先幫佢搵 mmf 先, 因為女人好少中意2個女人分享一條 j , 4p 既問題係如果玩唔熟會令到條女怕左唔敢玩, 至於佢俾咩氹你踩…… 又或者咁講, 佢想知道你除左1on1 sex 之外你仲會想點玩,可能睇左格雷想試下都唔定。

你就當人前目之犯就算啦 lol

MMF...有男人會鐘意條女比其實人插0 0? 我唔知啦
但好可能佢等你建議..不如玩FFM...咁可能係雷多WOR..

我以前都有一段日子勁想玩MMF.,因為一個男人真係滿足唔到我
:smile_o05: :smile_o05:
咁如果有2個~咪有好多手摸緊我又不停咁插我LOR~:smile_o01: :smile_o06:

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-3-21 08:55 PM 發表 查看引用來源
MMF...有男人會鐘意條女比其實人插0 0? 我唔知啦
但好可能佢等你建議..不如玩FFM...咁可能係雷多WOR..

我以前都有一段日子勁想玩MMF.,因為一個男人真係滿足唔到我
:smile_o05: :smile_o05:
咁如果有2個~咪有好 ...
咁有冇試到丫最後

前往最後回覆